Gisledagarna

Varje år har vi något som då heter Gisledagarna som tar upp en hel del tid för en, Fredag & Måndag är det full fart. Lördagen är det som mest då alla 3:or på gymnasiet har sitt karnevaltåg att visa upp med olika teman. I år vart Natur som tog hem det hela.
Jag skulle filma tåget men dagen efter visade det sig att när ja väl filmade så tryckt jag på STOP och när jag inte skulle filma mer så var kameran igång o mitt fina linne o mina shorts var populärast. Sorry!
Men blev en hel del bilder så tänkte lägga upp några ialla fall. Bilderna är från GISLEDAGARNA 2009 Lördag.

Grisarna tog täten



Kusinen



Syrran med flaskan

Hmm ja ni förstår =)

Iväg på tävling

Syrrans klass

Ja det blev fest sen..

Sen när vi kom hem så var vi tvungen o testa farsan nya grill som han gjort själv. Efter det stack jag med Milan till Sebbe o alla andra 20 per som va där. Massa nya trevliga,roliga o söta personer träffade man som man inte träffat tidigare. Bra fest blev det.




Sitter o väntar på maten,hungrig som fan o en aning stressad.


I´m sårri


Några dagar sen sist ju, datorn har ju kraschat och sen har ja inte orkat ta någon annan dator för att göra nån nytta här. Sen har det ju varit en del o göra, hänt lite grejer lixom. Det va ju Gisledagarna i helgen och då har det blivit,
öl på hotellet, filmat karnevalen, bränt sig i solen, druckit lite mera alkohol på kvällen, lite party hos sebban med 20 andra människor och så utgång.
Inga bilder har jag knäppt men kanske finns det nån som lyckats få med mig på något så vi får väl se om det dyker upp nåt.
Datorn ska fixas så fort en snubbe har tid, måste rädda innehållet i min dator först o främst o sen blir det till o formatera om den.
Nu ska jag ialla fall försöka piggna till och försöka komma ut i solen lite eller nåt, får se vad som händer.


DVD in the rain


Regn regn regn, fan va det ska regna då. På frukosten stack vi för att köpa frukost, det blev 4 DVD och en Ben&Jerry´s. 3 av filmerna var Spiderman, 1:an, 2:an och 3:an. Den fjärde filmen blev The passion of the christ.
Ja nu e jag hemma ialla fall och funderar på om man ska träna eller inte 18.00, va fan, det regnar ju.
Jag har sett alla 4:a men det e såna som aldrig är fel att ha och går att kolla på igen, speciellt The passion of the christ. Så jävla sjukt bra film asså, sen den säkert 3 gånger redan men går lätt att se på igen.


Dickies O-dog


Beställde ett par Dickies byxor eftersom man hörde talas om dem i Måndes men hade ingen aning om var det va för något så var bara tvungen att kolla det o till o med beställa. Men tack för tippset Ciz. 2 dagar och så var det bara o hämta, jätte smidigt. Blev en vild chansning med storleken men tog på mig dem och dem sitter faktiskt bra, sköna är dem me. Känns lite tajt vid rumpan men får väl minska på den eller så mjuknar byxorna lite efter att ha användt dem ett tag. Vet inte hur dem ska sitta men jag tror det stämmer rätt bra på sättet dem sitter på mig.
Nöjd blev jag ialla fall, dem kommer att användas ialla fall.

Butik: Topstreetwear (http://www.topstreetwear.com)
Märke: Dickies O-dog
Pris: 599:- (713:- med frakt o allt)

Champions League


Vilket lag går som segrare och blir Europas bästa lag ikväll? Jag Tror och hoppas på Manchester United, eftersom jag som barn hade ett ganska s tarkt band till Man U och för det andra hatar jag Barca av hela mitt hjärta, som den Real Madrid fan jag är idag, som jag varit sen 1995.

Champions League FINAL 2009
Barcelona-Manchester United
Tid: 20.45
Kanal: TV6

Spelade för Man U och såhär blev det:
MATCHEN-1
27 MAJ 2009
Barcelona-Manch.U
FOTBOLL
1-3 (odds: 14,86)
Insatts 250:-
14,86x250=3715
Vid rätt resultat vinner jag med andra ord 3715:-

SemesterFeber

Inte nog med att man ska åka iväg på Tallin kryssningen den 10:e Juni så ska jag även iväg ner till Serbiska Rep. (Bosnien) i 4-5 veckor. Detta är då i år bara, som är bokat och klart. Men sen har tankarna gått sin egen väg och SemesterFebern har tagit en på allvar.
Anklagar lite Sebbe & Jonas på jobbet som 1 September åker till Australien och är där i 1 år. Det var det som satte igång mina tankar om att ta tag i det hela o börja se världen.

Australien

Första tanken var ju självklart då att åka tll Sebbe o Jonas 1-2 Månader, kanske mer vem vet. Passa på att när det är kallt är, o åka ner till Australien till värmen o alla kängurun. Sjävklart hälsa på och umgås med grabbarna då.

Egypten - Grekland - Thailand

Sen efter ett tag i Australien kan man åka hem till SverigeLand och jobba 1 månad,
få ihop lite extra pengar för att sen ta sig vidare.
Tex. till Egypten, till alla pyramider o ja all sand för fan. Se historiska saker som pyramider och vandra i öken hade ju inte varit direkt ointressant.
Till Grekland, till partyområderna som finns och kanske hänga lite på dem alla öar som finns. Har varit där tidigare som barn så en titt i vuxenvärlden måste man ju. Det är ju oxå sjukt fint hos våra Ortodoxiska bröder o systrar.
Till Thailand, vill jag bara för att alla tjatar om det och har varit där. Det ska vara så fint o så trevliga människor. Se hur deras värld funkar efter Tsunamin tex. Sen att ta ett dopp i deras blanka hav och ligga under en palm lockar ju hur mycket som helst.

Ja vi får se, jag vill verkligen det här och, finns det nån som är sugen o seriös på att planera och hänga på så säg till =) MÅSTE ju inte vara just till dem här ställerna som jag tagit som exempel, okej Australien lutar det åt mycket. Det är det ända som e givet för tillfället.

CP väder

På morgonen stekte solen som in i helvete när vi jobbade, som tur va var vi ute me. As skönt! Men sen efter lunch vänder det ganska snabbt o presic när vi ska avsluta arbetet så öster det ner regn, in snabbt o hämta paraply på Second Hand och där stod sen Jocke ovanför mig o höll undan regnet.
18.00 är det dags för träning, hoppas solen som är framme lite igen torkar upp så mycket regn som möjligt så man slipper springa ut på planen och bli blöt hehe.
Funderat på lite special semester kommande vinter o efter vinter, men tar det sen för nu orkar ja inte skriva mer.

Kapet

Ja jag fick rummen hur röven och gjorde den där brud grejen, fast seriösare än såhär blir det fan inte från min sida. Nöjd med mitt kap hur som helst. Först på listan är lätt T-Shirt med tjejen.

Sjal (tack för ett bättre ordval Ciz) 200:- / T-Shirt 350:- / Jeans 1500:-

T-shirt 300:-

T-shirt150:-

Shopping fään

09.45 gav jag och Jocke iväg oss till GBG, tidigt och bra för att inte komma hem för sent. Bland annat tänkte jag på Träning 18.00 som självklart inte fanns ju, utan imon är det träning.
Hur som helst så blev det lite shopping till slut, först en runda i femman och sen en runda där utanför ni vet den där jävla gatan. Jag vill fan flytta dit, e sjukt sugen så vi får se vad tiden har att erbjuda.
Spenderade ca. 2500:-, blev 1 par jeans, 2 T-Shirts i butiken Carlings, 1 T-Shirt i butiken Jack and Jones, 1 grej typ som man har runt halsen i butiken ? ( Längd: 1m & Bredd: 50cm TYP). Ja det var väl det, och så lite Mcdonalds blev det me såklart.

Jeans - 1500:-
T-Shirt - 300:-
T-Shirt - 350:-

Butik ?
Hals grejen - 200:-


T-Shirt - 150:-


Mat - 80:-

Får se om ja orkar göra sån brud grej med att försöka få upp bild o skiten sen eller nåt.
Imon blir det jobb igen hur som helst, så blir att vara väldigt lat idag o ta vara på den tiden som e kvar.


Arbetsträna

Imorgon Måndag blir det av till GBG för lite shopping. Passa på att handla lite o få igång kroppen efter magsjukan, kan väl kalla det för att arbetsträna lite? Så sätta igång på Tisdag igen med jobbet, första blir att avsluta luft-luft värmepumparna som man gjorde halft färdigt i Måndes.

Bjuder på lite semester bilder från 2005 här....

Farmor, Miki & Lela

Vi med stolt farfar

Farfar

Vårt hus

Kvällsmat & lite party

Jag & Aco

Jag, Aco & Goran

Goran, Aco, Jag, Mile & Mille

Helvetes veckan är över

Efter att ha varit sjukt dålig i magen och haft lite uppförsbacke med att få igång kroppen igen är man tillbaka någorlunda. Fortfarande en aning sliten o tung i huvudet.
Men det hindrade mig inte att sitta hos kusinerna till halv 5 i morse.
Min kusin och hans tjej hade kommit på besök ifrån GBG, så vi satt och åt och drack till klockan halv 5 i morse. För min och Gorans del var det Rakija som vi slogs med medans hans tjej slogs med vin och Slobodan med Whiskey medans Jela och Sanja var alkoholfria.
Idag vaknade jag 11.00, tog en promenad ner till Kusinerna för att äta och sen åka med goran och han tjej till stugan för att dem ville hälsa på familjen.
Ceca fick träffa Aragon (deras rottis), Aragon var ju inte den som direkt va leksugen utan för honom var det ligga o bita på bollen. Ceca kämpade med att försöka få igång honom men utan resultat.

Taget ifrån stranden

Jag, Goran & Anna-Lena (tror ja hon hette,sorry)

Aragon & Ceca

Ceca & Miki (sletna som fan)

Skåneresan 200?

Ja ialla fall det var ett år vi var nere i Skåne hos Jelena o Nate o hälsade på. Jag,Milan & Rade satte oss i en bil o åkte neråt, kommer ihåg att det var en riktig road trip på vägen ner, hamnade på konstiga vägar o tror det var en liiiiten omväg om jag minns rätt. Men vi kom fram till slut o hade det jätte kul,trevligt o sånt.
Självklart e det åter igen gamla bilderna som man hittade som påminde en om den lilla resan.

Milan, jag & Rade

Milan & Jag

Rade & Jag

Jelana, Jag & Milan

De sket sig...

...bokstavligttalat, blev inte någong 18års fest igår. Jag o Ceca stannade hemma eftersom min mage vägrade ge sig, ville inte stanna på en jämn nivå som kunde avgöra om ja kunde gå iväg en stund eller inte. Så det blev film och poker på facebook med flera pauser, WC-Paus bara tyvär.
Natten/morgonen var värst då var det verkligen katastrof, 1 gång varannan timma fick man gå upp, in på toa, sitta där 5 min innan det händer grejer, sen kämpa sig igenom den biten & sen är det bara att sitta o varva ner i 5 min.
Idag känns det bra ialla fall än så länge, gör allt för att det ska hålla i sig, *just nu dricker ja blåbärssoppa*.

Gömmer sig från skiten haha

Ändrade planer

Det blir ingen GBG, med det så blir det då heller ingen shopping eller party där. Eftersom vi inte får kontakt me Malin så skiter vi i att chansa. Känner mig inte helt pigg i magen än heller så frågan e om min mage skulle klara av en kväll i GBG, njaa tror knappast det.

Farfar & Jag, även den en bild som e tagen för ett antal år sen

Så istället blir vi kvar i hålan Gislaved och drar på inbjudningen vi båda fått, jag o Milan då plus familjerna. Det är Dijana som fyller 18 år och kommer ha lite fest. Mer än så blir det inte idag, blir en lugn Freda som det ser ut nu, hela vägen till läggdags. Som det ser ut nu ialla fall.
Fast nästa vecka är nästan ett måste att åka iväg o shoppa nånstans fan, kommer ha Ca. 2 löner i fickan så får ta och spendera det på lite kläder, behöver det ena o det andra.
Tiden går galet fort, nu närmar sig semestern och då ger vi oss av 4-5 veckor ner till Serbiska Republiken. Till vännerna, släkten, farmor & farfar. Ses snart!!!

Gudbarnen

Lite äldre bilder igen, när mina gudbarn var på besök ifrån Sthlm.
Den mörkare tjejen var den som pappa höll under dopet i kyrkan & den andra fick jag hålla i, självklart den som inte var lugnast då men är lugnast nu fast ändå inte.
Tvillingarna som strasslar in mig i snören och räcker ut tungar =)
En passade blåtira me, den bjuder ja me på och fick till o med den att passa in med min T-Shirt. Säger vi ialla fall.

Gö så, sen så & sen e du fast

Vi 3

Bläääääää

Nummer 1 två ggr om

Första fiskerundan 2009 blev av idag och efter Ca. 1 timma kom första fisken. Jag, Slavisa & självklart Ceca satt i båten och väntade på att nåt skulle hända. Till slut ryckte det till och det var på mitt spö som gäddan va sugen på.


ÅRETS FÖRSTA FISKE RUNDA OCH FISK
Datum:
21 Maj 2009
Tid:14.30-16.15
Plats: Stugan
Fisk: Gädda
Vikt: 2kg

Gamla goda tider

Bilder som man inte sett på väldigt länge e ju alltid lika kul o se när man väl hittar dem. Speciellt från tider som dem här bilderna är tagna. Man har till och med glömt av dem så gamla som dem är, dem har lätt 5 år på kanterna och förvånar mig inte om några av dem till o med har 6 år.
Men sjukt kul att man hittat bilderna från den tiden, den tiden kommer aldrig att glömmas.

Miki

Jelena & Jag (Nyårsafton, vilket minns jag inte?)

Jag sover i någons bil

Jag något bakis på MC

Dane G, Edin, Alle, Jag & Jocke bakom mig

Minns inte men tror det handlade om Basket

Tote & Dane G

Jag, Edin, Allen, Jocke & Dane G

Vlado & Jag

Jag & Kotur

Jag i min Baby mössa hehe

Vi i Serbiska klubben

Tote & Jag

18 år, Inbjudan (ett tagsen det ja)

Jaja det va en del bilder, dem bjuder ja på =)


Röd dag


Farsan när han var Pizzabagare, va bara tvungen. Hittar allt möjligt på hans dator ju.

Lika röd är jag av att springa på toaletten fram och tillbaka pga den här jävla magsjukan som närmar sig slutet. Inte spytt någonting men magen har ju börjat jobba om man säger så. Just nu sitter jag ute i stugan o väntar på att få äta min första riktiga måltid sen i Måndes. Som ja känner mig idag bortsett från mina toalett besök så känner ja mig väldigt bra o det lutar åt att det blir en GBG resa trots allt. Skulle vara nice med lite shopping och sen passa på att ta lite party när man ändå är på plats. Vi får se senare ikväll vad som planeras o bestäms.

Från ingenstans hittar jag bilder från 5 år tillbaka eller vad det kan vara, sjukt bra bilder som man glömt av helt. Måste lägga upp dem men ska först kolla igenom alla,det var ett gäng.

Det går framåt

Framåt går det men det är ju inte det bästa än. Har inte spytt sen igår morse, har fått i mig lite soppa idag plus lite gangster yoggi. Mår illa till o från, inte så farligt på den fronten men febern gör en matt. Redan innan febern så är man ju helt utmattad av att inte fått i sig nån mat o fått i sig dåligt med vätska. Men får väl se det positivt med att man ialla fall mår något bättre än va man gjorde.

Magsjuka e nog nåt av det värsta som finns, fy fan hela kroppen blir ju helt fucked up asså. Orkar ju inte ens ta mig upp ur sängen utan att det börjar snurra i huvudet.

Men det ger sjukt mycket tid till o se massa film och program,både bra och dåliga. Såg idag tex på "på rymmen med pippi långstrump", "Miljonär söker fru" och "Dr Phill".
INGEN BILD
Pippi långstrump var väl ingen hit men en klassiker är det ju o skratt blev det nog mest pga min trötthet haha.
Miljonär söker fru blev ja mest irriterad över.Miljonärer som är med i program för att få ihop några tusenlappar extra? Va fan räcker det itne med pengarna dem har från början? Jävla rika svin.
Dr Phil vet ja inte ens om jag kan komentera, alla seriösa samtal han har med sina gäster som han sen börja skämta en hel del om på slutet av samtalen. Är han ett skämt eller vet han vad han göra?

Tråkigt om det inte blir MYCKET bättre till på fredag, då planer kan bli misslyckade. Men får väl se o hoppas på det bästa.

Film

Har blivit en hel del filmer under den här tiden som sagt. Senaste filmen man såg va Sione´s Wedding från 2006, som rullar på TV1000. En rolig men sjukt flummig film, inga direkt kändisar men den går att se utan tvekan.

De bästa vännerna Michael, Albert, Stanley och Sefa närmar sig trettio, men uppträder fortfarande som om de vore sexton. De super sig fulla, jagar fel kvinnor och har en oroväckande vana att orsaka kaos på vartenda bröllop de går på. Då Michaels yngre bror ska gifta sig förändras allt. För att förhindra att hans stora dag förstörs sätter brodern som villkor att de måste ta med varsin tjej till bröllopet - riktiga flickvänner. De har en månad på sig.
Hur svårt kan det egentligen vara?

fortfarande hemma

Fortfarande hemma och fortfarande i sängen, inga krafter och är yr så fort jag går upp ur sängen för att ta 2 steg till toaletten. Men strax ska jag trycka i mig Yoggi som blir det första jag får i mig sen Måndags kväll. Tidigare har det bara varit cola och vatten med is.

Orkar inte mer, hörs nog senare...

Magsjuk


23.45 bäddade jag ner mig igår, kände då lite att jag mådde illa. Men det var inget som hindrade mig att somna, somnade som en bebis efter att ha sugit på tutten efter mjölk. 04.15 vaknar jag o illamåeendet var värre, snabbt upp ur sängen o in på WC där jag spydde ett antal gånger. Efter att ha tömt sig själv gick jag o la mig igen o det var inga problem att somna o mådde inte illa det minsta. Men 05.30 var man uppe igen, upp ur sängen o in på WC o spydde åter igen upp allt som fanns. Sen somnade jag om och inget mer springande till WC va det.
Däremot kände jag att det värkte i hela kroppen, stel som en pinne o lilla minsta rörelse stramar i hela kroppen. Ja träningen gav sist men hade varit bättre om det var en annan dag, så ganska dålig tajming.
Idag har jag varit uppe ur sängen en gång o det var för 15 min sen då det blev pissepaus, avslagen cola e det ända som gott ner. Mår illa till o från, men mest värker det just nu i kroppen. Allt på en gång verkligen, så ska försöka sova bort det en stund nu.

Ni som e sjuka, Krya på er

Start på min nya karriär

Efter att ha kämpat med att sätta upp innedelen på 2 st luft-luft värmpepumpar idag så gick jag direkt till Team Sportia och köpte mig ett par fotbollsskor & benskydd.
OBS!
Köpte även en svart T-Shirt där det står SOUL på framsidan, hade vägarna förbi så plockade upp dem sista lapparna som blev över efter 1000:- sedeln.

FOTBOLLSSKOR
Märke: Adiddas
Storlek: 42,5
Pris: 499:- (billigt & bra)

BENSKYDD
Märke: ingen aning
Storlek: M
Pris: 69:- eller nåt

T-SHIRT
Butik: Azzuro
Pris: 299:-
<---- Från Till ---->
Det var helt enkelt starten på min nya fotbollskarriär som ja tänkt att jobba mig upp till igen efter Ca. 6 månaders uppehåll efter att min förra klubb FK JAT lagts ner för tillfället.
18.00 började träningen och det var riktigt skönt o få röra på sig. Konditionen var inte direkt på topp, men som om den varit det innan? hmm nej haha....
Men skönt o komma igång igen & skoj var det, skrev på papprena efter träningen och snart går ja i en träningsoverall med klubbens namn som är, IFK GISLAVED. Kan ju lägga till att IFK GISLAVED var min 2:a klubb som jag spelade i när jag var yngre.
Ja vi får se hur det går framöver, nästa träning redan på Fredag morgon 10.00. Men troligtvis är det tyvär jobb då så får tyvär missa den träningen för den här gången.

Lite efter....


Det fattas något på den här bilden, en bild som är tagen från min 23 års fest. Det e ju den andra tvillingen som e bortklippt, hoppas man får tag i den hela bilden för bara 2 3:e delar av bilden e ju as bra så vill ju ha den 100%:ig hehe.

Grillning hos Jocke i Fredes, riktigt soft..Men Rolig historia bakom den här bilden me då Maggan syrra tog den o sen säger hon: "Ni kan väl titta in i kameran". Vi tittar in i kameran men ändå blir det den här bilden som kommer ut, bilden ingen är med på hehe.

De va den helgen

Kännt mig sliten o trött hela helgen, det var mycket denna vecka och nu kommer ännu en vecka som man inte ser fram emot. Men helgen var ändå helt klart godkänd.

Massa Tacos har man levt på i helgen o haft sällskap o inte varit ensam alla timmar man varit ledig nu. Ígår var det Eurovison o Tacos till de såklart, lite vin och vi satt hos Jocke & Maggan då så de va ju kul. Ne nu blir det TV & lite PS3, o så får man komma igång här igen, ikväll kanske eller imon.

hoppas de varit en bra helg för er...


Elektriker




Jag kanske inte var skolans ängel dem i gymnasiet, jag var kanske inte den bästa på lektionerna, jag satt kanske hellre och studerade tjejerna istället, jag kanske sov lite längre än andra, jag kanske hade IG i MATTE A LIGHT :P

Men men men, TITTA ner, jag är visst elektriker idag och varit det sen 2 år tillbaka typ. Samma rättigheter i allt som alla andra som börjar jobba som elektriker.

NU

-Lärligstid på ett antal timmar (löneökning)
-1:a års montör (löneökning)
-2:a års montör (löneökning)
-3:e års montör (löneökning)
-överenskommelse med chef om vilken lön man ska ha....

Min & Jockes Maskot, Namn: Arne Anka

MAT

Igår blev det kvällsmat med familjen i Källar Resturangen, blev för min del Plankstek och En Carlsberg. Hur gott som helst var det.

Halva min Plankstek

För någon helg sen var jag ensam en Lördag med Ceca och då blev det Tacos för min del o lite burkmat till Ceca.

Tacos som jag gjort helt själv!

Mat mat mat, nu e det dags o skärpa sig o blir lite nyttigt, varit skräpmat i 1 vecka varje dag. Inte bra alls!

Fler bilder från 23 års festen

Det här fastnade på den fjärde kameran som var på plats
(Kameran från GBG, Malins):

Inne i stugan ser man detta om man kollar ut

Framför stugan

Frida & Ceca

Miki

Ceca

En stjärna på plats

Här var det glada miner

Zombies

Bak: Rade & Dule - Fram: Frida & baksidan av Martina

Tung dag/kväll

Jag,Ceca,Johan & Malin

Malin

Dans blev det oxå :P

Kolo dansades som sagt

Jag & Ceca (svartsjuk kille nere till vänster hehe)

Tack för bilderna Malin, Kämpa på med planering inför Midsommar. Det kommer bli en galen dag/natt =)

helt ok dag


Pengarna gjorde så att denna dagen blev GODKÄND, 4200:- tillbaka efter ett jobb så e ju inte fel alls. Snart blir det av till Källar Resturangen med familjen, ska bli gott o få i sig lite mat efter att inte ha fått i sig nåt sen klockan 12.00. Varit rätt mycket idag så man har inte haft så mkt tid över alls så får bli några rader här ialla fall, ska slänga inte lite bilder senare ikväll från min 23 års, den här gången e det bilder från Malins kamera.

Malin 25 år

Lite bilder som kommit lite sent, med dem är från Malins 25 års fest. Tidigare i år var jag i GBG och firade Malin och det var en mycket trevligt kväll/natt. Så bra att jag somnade i Damirs säng och när jag vaknade hade jag ett nr på golvet, vem var det? Ingen aning hade jag då. Men fick höra den spännande historien av Damir och fick ju ringa o be om ursäkt hahaha.

Jag med min peruk

Party, Jiihoo

Sen var det Rock N´Roll

En av mina presenter till Frida, en fettish hand

Nån engelsk turk & Jag

Turken, Jag, Malin & någon

Malin & Frida

Pernilla, Damir & Hanna

No:1

Vem vet? Jag vet inte? Så vet du? Eller vet inte någon annan? Vet han? Eller vet hon?
Hur som helst har ja inte en jävla aning som sagt. Va ska ja säga, vad ska ja göra, vad ska ja skriva?
Vi kör på med nånting som bara kommer upp just NU helt enkelt ....bla bla bla bla....
.......vad får mig o vara den jag är? Är det för att jag bara låter det gå, skiter i vilket eller är jag feg?
Jag är helt enkelt mig själv, jag säger vad jag tycker o tänker. Det kan bli för mycket o det kan även bli för lite. Men va spelar det för roll? Jag vill få det jag vill ha sagt, och beroende på vilken situation man står i så kan det ibland bli lite mindre sagt ibland.
Ska jag leva efter va andra tycker eller leva för vad jag själv vill? Tro fan att ja skiter i andra va dem tycker, kommer ju oftast inte med något vettigt tips ändå. Så tar hellre som det kommer o ger tid till det som dyker upp o förtjänar det.
Ljuger jag?
ALLA ljuger, ingen är ärlig. Men jag vet att jag e ärlig när det måste, ja o när är ett måste? Det är ju för min del ialla fall när jag vill att nånting som ja verkligen känner o tycker ska komma fram. Inte svårt o veta när det är, det är när jag e väldigt tjatig, säger samma saker om o om igen, stressar hit o dit, gör massa för att få en o inse fakta. Men folk vill ju ha sanningen, då får man den och acceptera det sättet man får det på, hur konstigt & jobbigt det än är.
När jag vill nånting, då vill jag verkligen nånting o kämpar för det tills det gör ont. Några av er förstår mig, andra tror mig inte. Men vill jag ha nåt, vill jag göra nåt eller ja nånting jag bara måste, så blir det tills det blir våta ögon av blod, torra händer av blod, huvudvärk tills det rinner blod ur näsan ja fan det är BLOD,SVETT & TÅRAR helt enkelt.

Jag är den jag blev menat att vara & ingen kan styra det, den jag är? Jo, det är mig själv, det är det som gör mig till No:1.

Bara Måndag ju

Efter att ha jobbat igår (Söndag) så trodde jag hela dagen idag att det var Tisdag, så jävla surt o veta att det e 4 arbetsdagar kvar.
Jag vill ha ledigt, jag vill iväg, jag vill bor härifrån, ja vill till ett normalt ställe med normala människor. Finns det nånstans?
I min närhet känns det som det kommer bara massa kalla, stela, själviska, falska personer. Man sitter o lyssnar på dem och till slut blir det lixom, jaja - ok - mmm - asså? - shitt. Lixom sitta o lyssna på andra som inte säger nåt vettigt eller som tänker helt galet och bara snackar skit, de ju bara för mkt. Kom ner på jorden och hitta dig själv lixom.

Dominikanska Republiken

Men ja nu ska vi inte vara så negativa mer, nu kan ja låtsas istället att jag är i Dominikanska Republiken. Det hade inte varit fel alls. Ha en bra dag o hoppas ni har så jäävla tråkigt att det gör ont alla ni som......Ja känner ni igen er så ha ni svaret =)

Robinson 2009

Min älskade Lat-Söndag blev inte av idag, istället blev det jobb. Började 09.00 och fan va kinkig jag va fram till 10.00 eller nåt, ville bara sova. Men jobbade fram till 15.00, efter det gick jag vidare till mitt privat jobb o jobbade där till 16.30. Kommer hem tar det lugnt som in i helvete och nästan somnar framför TV:n, blir istället lite PS3 och FIFA09 som var ett riktigt bra tagsen man spelade.
Igår var det en lugn dag, gjorde inte ett skit. Satt hemma o glodde på film, satt lite vid datorn och bara VILADE. Nu e ja något sliten och orkar inte låtsas mer om att ja har nåt o skriva för har faktiskt ingen aning om va ja ska skriva.

Robinson Anna

Föresten, från ingenstans idag på lunchen tittar jag på Robinson 2009. Inte sett ett avsnitt, men nu var det hur som helst slutet. Såg för det mesta ut vara helt vanliga människor som va lite lagom hungriga bara hehe men så såg man Anna L och jävlar va blicken fastnade. Helt plötsligt var Robinson intressant. Så sliten, så hungrig osv. men ändå så sjukt fin. Äntligen ser man en tjej med ett naturligt vackert utseende.
Vette fan men asså hon är något extra =) hehe

Täkner på..................................................Mig själv =)


Brist på fantasi

Det var en soft kväll hos Rade igår, orkade inte ens ta mig hem efter några öl, Nintendo 64 spel, poker och skratt hehe.
Fick ju ta upp några skämt för Rade såklart, eftersom tröttheten började komma. Så får väl bjuda på en av dem här me då.

Lilla Lisa satt o åt frukost med sin pappa, hon läste tidningen och hittade en annons på en ponny som är till salu.
Lisa: Snälla pappa kan inte jag få en ponny?
Pappa: Hmm, ja det kan du väl få men då måste du suga av mig.
Lisa: Men pappa, okej då.
Lisa suger av honom och säger: Pappa det smakar bajs?
Pappa: Ja men din bror ville ju ha en skateboard!


Imon är det troligtvis jobb så idag händer inte mkt, blir la kanske lite Tacos o film eller nåt ikväll skulle ja tro, lutar åt det hållet om allt går som det ska.


Hockey, Poker och Öl

Äntligen helg, inte för att helgen blir den man sett fram emot mest men ska ta vara på den lediga tiden jagk ommer ha. Söndag blir det jobb från morgon till kväll pga det här jävla bredbandet som är igång.
Men ikväll blir det lite Hockey, Poker och Öl med Rade. Ska dra till honom lite senare när jag testat kostymen som jag jag ska ha på syrrans bröllop i sommar.
Va inne på Dressman och där hade dem redan tagit fram det jag skulle ha
eftersom morsan & grannen som då jobbar där redan tagit fram något. Skjorta och slips fick jag ändra på, annars hade man kunnat tro att jag o farfar var i samma nivå. Ska få på mig allt om ett tag o sen gå över till grannen o låta henne hjälpa mig lite med att kanske sy in den lite eftersom jag ser ut som en vandrande rektangel i den när ja tog på mig kavajen lite snabbt.
Kommer kanske ett smakprov om nån dag när man fått ihop det som det ska vara hehe.
Imon Lördag får vi se vad som händer, lutar inte åt något speciellt men vi får väl se om det dyker upp nåt.

Trevlig Helg sålänge!

Elfack mässa GBG


07.00 åkte bussen ifrån Elajo Gislaved, 06.59 var vi på plats så i tid kom vi =) Farsan väckte mig fan 06.15 o jag gick upp 06.30 presic som om ja inte ens hunnit somna, helt galet. Tog en cigg innan jag väntade in Jocke så vi kunde åka till samlingen.
Väl framme i GBG så fick vi hotell frukost på Resturang Estrada som ligger i samma bygnad som Svensk Mässan och efter det var det att gå runt till alla ställen inne på mässan. Sebban och jag bestämde oss för att blocka på oss saker från varje företag som visade upp nånting inne på mässan. Efter den rundan hade vi skrapat ihop en hel påse med pennor,kapsyl-öppnare,nyckelband och annat skit. Efter ett tag rymde vi ifrån mässan och drog o bowlade, as skoj. Bara så ni vet så kom ja sist 2/3 ggr, gö om det om ni kan haha. Va inte i form idag kände jag så det blir bättre nästa gång, det vet ja =)  Det blev massa öl under dagen o det slutade med att vi satte oss hos Sebban när vi kom hem vid 20.00, där drack vi några öl och en flaska vodka. Riktigt skön dag som sagt, och med ett bra gäng som idag går det ju inte få tråkigt.

Snart är det helg, så jävla skönt. För på måndag börjar helvetet, Bredbands projektet ska vara klart om 7 veckor, det är sista chansen så det känns inte bra alls. Vi får se hur det går, men det ser inte bra ut. Men hoppas på det bästa.

Nu pallar jag fan inte mer, ska drunkna i min säng nu o sen får vi se vad helgen bjuder på. Trevlig Helg på er!

Timon & Pumba


Riktig klassiker, Timon & Pumba. Så jävla bra är dem, ett tagsen man såg hela Lejon kungen. Men ikväll blev det youtube och lite klipp från filmen o jag dog av skratt haha....

Katastrof!

jobbet är det verkligen katastrof, idag fick vi sista chansen att göra klart Bredbands projektet, typ 10 områden kvar med massa jobb på varje att göra. 1 Juli ska det vara besiktning, det betyder att allt ska vara färdigt och igång om redan 7 veckor typ. Jag undrar verkligen om det kommer gå, lutar inte åt det håller ialla fall. Men får väl se o hoppas på det bästa.
Imon ska vi till GBG på Elfack mässan, 07.00 går bussen o gissa om att ja kommer få kämpa för att gå upp ur sängen för att komma i tid. Kommer sova som en lite bebis på vägen upp. Skönt o komma bort lite från allt jobb samtidigt som jag inte ser nåt intressant i det hela. Att gå runt o kolla massa produkter o skit o lyssna på information osv. Boooring!

Helgen närmar sig och ser verkligen fram emot varje helg nu, man orkar verkligen inte mer. Känner att ja verkligen behöver komma bort ett tag o komma på andra tankar, innan man blir krossad på alla sätt o av alla anledningar som nu finns hos mig att skylla på som verkligen bara är jobbigt.
Men vi tar det som det kommer och hoppas på det bästa, nu ska det bli lite vila efter att ha varit ute med Ceca o sprungit lite på trägården.

Kan ju tro att festen var i Hollywood..

En hel del bilder har som sagt kommit upp, det bästa av allt e ju att det inte är alla. Väntar fortfarande på bilderna från Malins kamera och det e ju inte ovanligt att hon är sist i allt. Men har blivit lovad idag att det skulle fixas så får väl lita på det då.
Annars hade vartit en smått stressig dag, kom hem halv 9 från jobbet. Sen kväll precis som igår då man va hemma halv 6 men fick åka iväg senare på akut jobb runt halv 8 o kom hem runt 22.00.

På Torsdag åker vi till GBG med jobbet på Elfack mässa, e inte jätte sugen men kan väl bli lite skoj ialla fall. Hade varit roligare om det var över helgen som vi trodde det skulle vara först. Men nej, en hel dag bara =(

Nu e det utklassning av Man U mot Arsenal så ska kolla vidare på det =)

Bilder från i helgen, Del.4

Det här fastnade på den andra kameran som var på plats
(Kameran från Halmstad) :

Gänget från Trollhättan & Jag me släkten

Ceca & Zlato

Dem flesta

Malin & Jag

Jag

Ceca & Zlato

Dem flesta igen

D & A grillar

Matdags

F & M

Martina & Rade

Diva & Dule

Tar det lugnt efter maten.

Bilder från i helgen, Del.3

Det här fastnade på den andra kameran som var på plats
(Kameran från GBG, Fridas del 2):

A, M & Milan

Rade & Dule

Johan med Ceca & Zlato

Jag & Ceca

Jag med hundarna

Jag & Ceca

Dem + Alkohol

N & J

Hanna & Frida

Jag & Hugge (jugge)

Jocke,Hugo & Maggan

Rade, Johan & Jag

Malin försöker

Miki gör det

Frida, Milan & Jag

Challe & drunk ass Miki (se minen)

Tack till Fridas Kamera för den här gången,
mer kommer från Halmstads Kamera by Angelica & Mikaela  =)

Hur ser det ut framöver?


Nu börjar finanskrisen kännas av då det snackades om att folk slutar eller ska sluta, eller till o med tänker flytta från jobbet och företaget Elajo. Känns lite oroligt när man inte vet hur det ligger till alls, ingenting e säkert längre. Men vi får se hur det blir framöver, blir det stabilare och man kämpar på? Eller blir det osäkert så man måste gå? Får man gå så lutar det för tillfället att flytta ifrån Gislaved o dra dit där det finns jobb, Sthlm är ju ett alternativt i så fall just nu. Förfrågningar finns o chanserna finns att man får jobb där och även bostad skulle inte vara något problem. Som sagt, vi får se. Antingen fortsätter vi här hemma i Gislaved eller så blir det av till Sthlm kanske för Ceca och mig. Efter semestern antar jag att man kommer se tydligare på hela situationen, men tråkigt här det hur som helst o absolut inte lätt.

Bilder från i helgen, Del.2

Det här fastnade på den andra kameran som var på plats
(Kameran från GBG, Fridas del 1):

Här var det fest

Hanna, Angelica & Mikaela (Diva i knät)

Dule,Dario,Rade,Dusan & Korpi

Ceca,Zlato & Diva

Martina & Rade

Hanna bra full & Korpi i bakrunden

Grill mästarn Malin

Jag,Angie,Jessi,P & N

Kycklingarna

Jag & Milan

Detta är dagsbilderna från Fridas kamera, får dela upp det så det inte blir för mkt av det goda =)

Några bilder från helgen..

Det här fastnade på den ena kameran som var på plats
(Kameran från Trollhättan):

Jessi & Prescilia

Challe & Natalie

Natalie,Jessi & Perscilia


Challe

Jessi & Ceca

Tack för allt tjejer!!

Helgen avslutad

Vaknade 13.30 och kände mig bra stressad. Direkt upp ur sängen och iväg till stugan för att städa upp det sista. Jag trodde inte det var så mkt när ja väl stod och diskade o slängde massa skit. tog typ 1h 30min, Ceca höll mig lite sällskap o bar upp påsarna som skulle slängas till bilen, hon e duktig o hjälpsam när hon vill hehe. Sen var det iväg o hitta en skogsväg där ja kunde slänga alt skräp :P hittade ett bra ställe som ja tydligen inte varit först på, värsta mini tippen fan. Dumpade skiten där o åkte hem.

Malin & jag grillar för fullt, en bild från i helgen.

När vi väl var hemma fick man packa upp lite presenter som då va alkohol, hmm allt ja fick i present var alkohol klassat haha. Likör,vodka,vin och till o med parfym (även där alkohol) haha. Fick i o för sig en tuff trucker T-Shirt, utan alkohol.
Sen var det in i duschen med oss båda, första duschades Ceca o medans hon sprang runt i huset o slängde sig överallt för att torka sig tog ja min dusch. Nu ligger vi döda i sängen båda 2 o har en skön Lat Söndag framför oss.
Hoppas få lite bilder idag från helgen som man kan lägga upp.


Inför El Clasico

För Miki blev det Tacos medans Ceca fick lite lyx mat som VOV färs med kött. Såhär 10 min innan matchen är det gott med lite energi o till matchen blir det faktiskt Hallon Soda efter att inget annat går ner idag :P

Real Madrid med Robben tillbaka efter skada tar emot Barcelona. Snart gäller det, jag o Ceca sitter redan klara o är berädda på en galen match där Real Madrid förhoppningsvis vinner.

GOOOOOO REEAAAAL


Lyckad Fest!


The party is over

Det kom een hel del o det blev en hel del fest och en massa jävla grilla =) När väl alla var på plats satte vi igång att grilla allt som vi hade på plats. Vädret var ju helt underbart o väl framåt kvällen när vi skulle in blev det kyligare, men det va ju då det dracks en hel del me. Ett bra gäng på ca 15 personer fick se en massa tomflaskor framför sig, alla drack inte men det va skit mycket som gick slut. Ingen fattade vart de hade  tagit vägen, druckit så mycket? tydligen! Hur som helst höll vi igång till 03.00 nånting så det e ju inget o klaga över =) Kommer lägga upp lite bilder så fort jag fått alla bilder från alla kameror. Hade ju bara min videokamera så blev lite film från min del istället.

Ceca är ju helt slut och fatta att hon o Zlato va igång heeela kvällen igår typ. Lilla Diva var inte ensam heller ialla fall, var omtyckt av flera så hon hade nån o va med hon me hehe. Dem var helt galna, till slut fick man ju säga till att dem skulle lugna sig lite, lugna i 2 min sen jävlar va dem igång igen.Kommer lite bilder på det me o nåt videoklipp kanske.

Vill tacka alla för det grymma sällskapet, presenterna och den underbara kvällen/natten!

OBS! EL CLASICO KLOCKAN 20.00 PÅ TV4SPORT. Det går före allt =)

RSS 2.0