Katastrof!

jobbet är det verkligen katastrof, idag fick vi sista chansen att göra klart Bredbands projektet, typ 10 områden kvar med massa jobb på varje att göra. 1 Juli ska det vara besiktning, det betyder att allt ska vara färdigt och igång om redan 7 veckor typ. Jag undrar verkligen om det kommer gå, lutar inte åt det håller ialla fall. Men får väl se o hoppas på det bästa.
Imon ska vi till GBG på Elfack mässan, 07.00 går bussen o gissa om att ja kommer få kämpa för att gå upp ur sängen för att komma i tid. Kommer sova som en lite bebis på vägen upp. Skönt o komma bort lite från allt jobb samtidigt som jag inte ser nåt intressant i det hela. Att gå runt o kolla massa produkter o skit o lyssna på information osv. Boooring!

Helgen närmar sig och ser verkligen fram emot varje helg nu, man orkar verkligen inte mer. Känner att ja verkligen behöver komma bort ett tag o komma på andra tankar, innan man blir krossad på alla sätt o av alla anledningar som nu finns hos mig att skylla på som verkligen bara är jobbigt.
Men vi tar det som det kommer och hoppas på det bästa, nu ska det bli lite vila efter att ha varit ute med Ceca o sprungit lite på trägården.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0