Ceca


Nu åkte Ceca iväg med min morbror för att vara hos honom under tiden vi åker iväg. Det gick jätte bra, hon hoppade in i bilen med sitt grisöra i munnen o värkade inte orolig alls. Tungt  o lämna henne o inte kunna ta med henne själv. Men 4 veckor så är vi samlade igen.

Kommer sakna dig sjukt mkt Ceca, Saknar dig redan. Men Vi ses snart, 4 veckor =)

Semester

Igår började min semmester, började med att spela fotboll o dricka öl me gänget och sen satt vi hos Jonas där kvällen avslutades.
Sen förlorade Sverige semifinalen mot Engald på straffar, tur kan man inte ha jämt så sorry :P Men va nog Englands tur efter deras historia när de gäller straffläggning.
Idag blir det av till Tranemo och Jocke R, där ska vi grilla o bara ta det lugnt o sen framåt kvällen blir det utgång i Borås.
Blir en lång dag, med tanke på att så fort ja kommer hem från Borås ska jag åka iväg till Serbiska Rep. (Bosnien). Bra start på resan med att sitta i bilen bakis, men rätt gott och sova en bra stund av resan =)

Ja imon ger ja ju mig av så detta blir nog det sista på inlägget på ett tag, får se hur mkt tid man har att sitta på datorn där nere. Finns ju en hel del o fixa inför syrrans bröllopp och sen sitter man ju knappast inne i 35 graders värme, sol,bad o massa öl.

Ha en trevlig sommar allihopa!

Michael "King of Pop" Jackson är död



Michael Jackson, 50, drabbades av en hjärtattack vid lunchtid på torsdagen.

U21 mer bilder




Bilder från U21 EM


Softar vid hamnen innan match

Hamnen igen

Innan vi stack till Fan Zone (väl på plats tog det 5min så lyckades ja byta)

På väg till Fan Zone

Fan Zone

Serbisk folkdans på plats

Samling på Fan Zone

Svensken Jocke =)

Drago & Jag

På väg till matchen

Inne i hissen *slurp*

Serbiska Fans

Uppvärmningen

Finns nog lite mer ute men få ordna fram dem så ja kan lägga upp dem med...

Snart helg & semester

Idag var en skön dag, jobbade till 13.30 och tog sen ledigt resten av dagen för att hinna med lite innan semestern. Tog ut pengar på banken, åkte till GBG med Milan för att shoppa det sista som kan vara bra o ha. Blev väl mer än planerat men va fan lönen kommer imon så några tusen lappar hit eller dit.
Blev badshort, byxor,shorts,t-shirt,tröja och skor till brölloppet. Så nu får det räcka...
Imon är det helg och det börjar med att spela fotboll med jobbet,sen troligtvis lite fest efter det. Sen på Lördag ska vi åka till Joakim Ritzby för att grilla o festa till det, vidare sen drar vi till Borås för att festa sista gången allihopa tillsammans innan semestern. Kan blir riktigt avslutning på arbetstiden innan vila.
Så nu är det dags o börja ta fram vad som ska packas ner för så fort jag kommer hem från Borås o festandet åker vi direkt mot Jugge-Land.

Domarens egna match

U21 EM 2009
Serbien - Sverige

1-3

Innan matchen var det en otrolig stämning från alla håll, det var dans,musik o massa glädje i stan.
Väl innte på arenas så fortsatte all glädje och alla satt och väntade på en spännande och bra fotbollsmatch. Men det blev inte riktigt som man hade hoppats.
Domaren tar över matchen med att ge ut ett antal meningslösa gula kort, dömmer fel i straffsituationen (1m utanför straffområdet var situationen), alltså FRISPARK inte STRAFF.
Berg blir "kapad" men filmar galet mycket, serber nuddar honom inte ens, jämt ut och kort till båda eller inget kort alls. Men självklart får serben kortet. Efter det så var det inte mycket som gick serbernas väg och dem fick det mesta emot sig.
Men det värsta man såg var ju att svenska laget som var riktigt duktiga på falla väldigt enkelt o få dem situationerna med sig, man börja ju undra efter att man har läst o hört om hur dem ser sig som ett riktigt fairplay lag som hatar filmningar och ogillar tex. C. Ronaldo för att falla väldigt lätt. Så ser man det LIVE under gårdagens match, och det är svenskarna som faller. Riktigt hemskt!
Tråkigt att domaren tar över matchen och blåser sönder den när det kunnat bli en riktigt fin uppvisning från båda lagen och en spännande match.
Det var en rolig dag hur som helst och inget alls man ångrar att man la ut 400:- för biljetten och även lyckades byta dem från Norra till Södra Sekt.

Tallinn Update 4

När Sebb och jag kom tillbaka ifrån stan så sökte vi upp dem andra på båten o satte igång o berätta vårt äventyr och satte igång me galenskaper och fest.
Jag kom senare in i en hytt där dem höll på att smätta varandra med gummibanden som höll täcke o kudde på plats, självklart ville man vara med (usch vilken sjudom). Efter ett tag ville ja höja nivån och gjorde en knut på bandet, några gick igenom det och sen höjde ja nivån till en dubbel knut o så kördes det på med den ett tag. Men sen kom huvudnummret, dubbelknut och smätta på pungen, aj aj aj och dem ända idioterna var ju givetvid jag och Fritte den galne skåningen.
Efter allt var de glada miner och festen gick igång på riktigt. Sista kvällen på båten var lila lyckad som den första.

Några av alla 21

Snap Nivå 1

Resultatet

Snap Nivå 1

Jag och Fritte

Ännu ett resultat Nivå 2

Reslutat igen Nivå 2

Fritte laddar inför Pung-Snap

redo Fritte?

Resultatet Nivå 3

Min tur =(

Resutatet Nivå 3

Frisk Luft behövdes sen

Disco Miki :P

Benji och Jag

Jag & Sebban med tjejerna från Estland

Zzzzzz

Lämnar båten

VI


Serbien-Sverige U21 EM


Efter att man fått reda på att man ska ner till Malmö imon o lämna grejer inom jobbet så fick man ju en glödlampa ovanför huvudet.
Gå på SERBIEN-SVERIGE matchen såklart, jag och Jocke började jaga biljetter på alla håll, kontakter, ticnet, Malmö Arena, Blocket, Tradera och lite till. Men till slut hittade vi nån snubbe på blocket som sålde biljetter, ringde direkt upp nr och det visade sig att han va i Halmstad. Så vi satte oss i bilen och åkte till Halmstad, mötte upp snubben utanför Örjans Vall och fick våra biljetter, sjukt skönt.
Så imon blir det fotbollsfest till max =)


U21 EM Sverige 2009

 
Inför, Serbien - Vit Ryssland

Det har spelats 2 matcher av Serbien, och den 3:e spelas på Tisdag.
Första matchen spelades mot Italien och slutade 0-0 och 2:a matchen spelades mot Vit Ryssland som även den slutade 0-0. Sista gruppspelsmatchen som är mot just Sverige är inget mer än en vinst som räknas, ska det bli slutspel så måste Serbien vinna och sätta sina chanser som dem inte gjort mot både Italien & V.Ryssland. Dem har visat fin fotbolls i dem båda matcherna och även visat sig vara snäppet bättre, men bollen vill inte in.
Skärpning i avsluten och hoppas på lite mer tur mot Sverige så vi kan fortsätta fotbollsfesten i Sverige med ett Serbien bland dem i topp striden.

Tallinn Update 3

Efter första rundan på båten, festande o galenskaper så skulle vi in i stan, Tallinn.
Jag och Sebban var sist ut o vi trodde dem väntade på oss. Men nej, vi går ut ur hytten och det var helt död. Skitsamma, vi tog oss iväg själv och utforskade Tallinn.
Först hamnade vi på shopping Center där Sebban köpte en kamera o vi tog sen varsin kaffe för att piggna till. Sen letade vi upp en Taxi, det blev en ganska nice trip. Där vi fick se Emo tjejer, en hummer och massa gamla byggnader. Sprang runt i halva stan och letade efter Nordea efter att pengarna tagit slut. Sen var vi ganska slutkörda, raggade upp en taxi och åkte till hamnen igen.

Jag & Sebban på väg ut

Båten

Sebban köpte sig en kamera

Tummen Upp

Den här vägen?

Våran chaffis

Hummer

Lasso Baar, non stop. Striptease

Snyggt som fan där inne

Så var det över, tummen UPP

Jahapp, 46:- kvar. Vart fan ligger Nordea?

Tack för beskrivningen min vän Hitler haha

Död 1

Död 2

Bra reklam i Taxin på väg tillbaka till hamnen

Midsommar 2009

En lyckad fest där det som vanligt blir galet till slut, hur lyckas vi? varför? hur orkar vi?
Snacka om att skita i vilket o bara släppa loss asså.
Helt underbart och ett stort tack till dem flesta som va på plats!
Började grilla gris o dricka öl + drinkar vid 13.00 och grillade lite senare så vi kunde få i oss lite käk medans vi väntade på höjdpunkten grisen, lekarna skippade vi pga taskigt väder men vi kom på lite galenskaper ändå framåt kvällen.
Ca 02.30 så var dem flesta så trötta o hamnade i sängarna, inte konstigt efter att vi örfilat varandra över allt, dansat, sjungit, spelat ett spel, "strippat" och till o med att hoppat i sjön. Allihopa utan Milan som doppade fötterna typ, men helvete vad kallt det var så de va ju ingen dum idé o doppa fötterna bara. Fort som fan in i duschen o varmaste vattnet, där i lilla duschen trängdes vi för att få värme, Milan, Frida, Jag och Pernilla.
Glada, mätta och belåtna så la vi oss och det var knäpp tyst på bara några minuter.

Lite smått och gott från vår Cirkus

Grisen

Stjärnan sätts på plats

Då kör vi igång

Snart klar =)

Malin & Hanna

Jag & Ceca

Pernilla

Milan

FÄRDIG

Syrran & Ceca

Frida

Jag & Hugo

Jag & Frida, Pimps

Jag & Slavisa

Martin, Slavisa & Eve

Slavisa gör en söt vurpa

Martin/Slavisa VS. Pernilla/Miki

VI VANN

Milan & jag kör några moves

Frida & Pernilla

Jocke & Syrran

..och så kom viruset

Stackarn haha

Örfil

Gay Varning

ingen komentar

Bra låt, den går rakt in i hjärtat, haha

Midsommar

Idag kommer GBG tjejerna o vi ska ladda inför imon då vi ska vara ute i stugan och ordna ett party plus grilla en gris på 25kg, blir nog lagom skoj, rättare sagt jävligt bra.
Nacken har blivit smidigare och är inte lika stel längre, så troligtvis drar man med GBG tjejerna och kolla på kvällens U21 matcher som går på TV o antar att lite alkohol blir inblandat där me.
Sen upp imon lite tidigare än vanligt för att förbereda grisen/grillen och allt annat, sen är det bara att köra på.
Får se Malins planer inför imon eftersom det är hon som håller i det hela, får ge betyg sen när det hela e över.
Antar att det inte blir så mkt uppdateringar här under morgondagen så får väl se om man får lite tid över på Lörda om inget annat dyker upp.
Men så länge säger jag glad midsommar till er alla och hoppas ni får ett jävla tråkigt väder =)

Ihop skrapade gänget för imon:
Miki
Milan
Rade & Martina
Sandra & Darko + Bror
Malin
Frida
Pernilla
Hanna (tror ja 4:e namnet var)
Martin & Eve
Syrran & Slavisa
Daco & tjejen (troligtvist)
Tvillingarna från Halmstad (Troligtvis)
Dule & Sanja (Troligtvis)

Sen är det ju mkt möjligt att det är nån mer som kommer dyka upp.

Tallin Update 3

Första timmarna på båten gjorde vi först en shoppingrunda på alkohol för att sen sätta oss i våra hyttar och börja festa. Lagom trötta i början men efter några Öl & Gin kom vi alla igång. Väl ute på barerna var det ingen som vågade ta med kameran så vi får väl nöja oss med dem som togs innan vi gick vidare från hyttarna. Där emot andra kvällen var några av oss lite mer vågade o kameran var överallt.

Jonas,Martin,Jag & Sebban

Huliganerna igen

Martin & Sebban

Rasta Martin

Sebban & jag med största haka och näsa på samma ansikte

Förfest

Handikapp till max


Ja då sitter man med stödkrage som en annan mupp här hemma. Typ nackspärrr som plågar mig här långsamt, jävla så obehagligt. Första gången jag haft nåt liknande, o kan knappt se åt varken höger eller vänster. 5 min in i matchen igår så fick galnaste värkarna i nacke o mellan skulderpladen. Gick ut för att få massage o sen in igen, spelade hela matchen även om de gjorde ont, okej inte hela då. Fick rött kort i 80 min efter andra gula kortet.
Väl hemma så gick ja o la mig i sängen med värmedyna under mig, på TV var det ju Italiten-Serbien som spelade U21 EM i Sverige. Matchen slutade 0-0, ganska rättvist resultat även om jag såg att Serbien var det bättre laget och med chanserna dem hade borde dem fått med sig 3p.
Det blev filmkväll efter matchen och värkarna slutade inte, så ringde läkaren idag och vad får man som svar?
Jo som alltid: Ta några alvedon innan du lägger dig, det är NOG sträckning/nackspärr. Så blir det inte bättre till imon så får du komma in o boka tid för undersökning.
Asså dem här jävla Läkarna i Sverige, att dem kan sluta chansa och ta tag i sitt jävla jobb nångång?

Tallinn Update 2

Onsdagen, dags att hoppa på båten. Men först skulle vi hitta P-Plats för hela veckan, det gjorde vi till slut och betalde bara 410:- från Onsda-Sönda. Sen var det dag för att fortsätta festandet, o vi hamnade då på Friday´s i Kungsträdgården där vi satt på uteserveringen och tog några öl innan vi gick in för att det blev kallt. Ganska tidigt var vi där så vi hade ju inget val mer än o sätta oss o värma upp för festen på båten som gick 17.45, så vi hade ju nån timma på oss. Friday´s blev nästan som vår stammis plats, vi typ startade där o avslutade det hela där.

Vi hittade P-Plats

Holmbooom & Harry

Jonas "smoker"

Kallt blev det som sagt

Glada över värmen

Manlig kärlek på hög nivå haha

Tallinn Update

Våran Trip startade i Sthlm där vi övernattade först på ett vandrahem för att dagen efter ta oss till Hamnen. Redan här startade vi festen och satt o tjatade med några som jobbade på Facket för Hotell & Resturang delen. Sen stack vi till ett ute ställe som faktiskt var en hög trappa med 2 barer på sidan o 2 små dansgolk framför. Ganska lustigt men fan så coolt. Satt och tjatade men min super engelska med en från Nya Zeland eller hur det stavas.
Bra start på trippen helt klart.

Markus, Jag & Jonas

Harrys säng haha

Holmboooom & Harry

Japp snart utgång, flum på G haha

Avslutar med sjukaste reklamen för BussTrip, sjuk ja, se själv haha

Måndag

Det var en tuff måndag efter en hård vecka, försov mig till en början och sen var jag inte igång med jobbet förens halv 9 i morse. Sen fick man ta lite lite ord från chefen, "Du måste börja komma i tid". Ja jag ska asså, jag gör mitt bästa, jag e ingen inställd robot tyvär.
Men körde igång med ett nytt projekt, bygga en IT-Station, riktigt skoj och intressant faktiskt.
Sen har det börjat en ny praktikant hos oss, EN TJEJ. Skit coolt, inte varje dag man hör eller ser en tjej inom EL. Men vår nya praktikant Martina värkade jätte trevlig och visade intresse direkt när hon kom med chefen till vår arbetsplats.

Lite fotboll snack måste jag köra med me, va mena vem kan vara tyst om att KAKA har skrivit på för Real Madrid och att C. Ronaldo är mycket nära en övergång då UNITED accepterat ett bud från Real Madrid. 1 MILJARD svenska kronor, snacka om att killen är värd guld asså.
Sen snackas det även om Ribery som Zidane förväntar sig ska spela för Real Madrid och presidenten Perez har du koll på A. Madrids skyttekung förra säsongen, ingen mer än Forlan. Låter inte fel alls.
Men jag skiter i VÄLKOMMEN TILL mitt REAL MADRID!!!

Tallinn kryssning 10-12 Juni


Stort Tack till alla 21

Tillbaka hem från kyssningen och det var det galnaste och roligaste man gjort på länge, utan tvekan nåt av det bästa man gjort.
Vi var 21 personer som samlades vid hamnen och som skulle se till att göra en riktigt härlig resa. Började lite oroligt när vi väl stod där och såg alla pensionärer och familjer som skulle stiga ombord. Men snacka om att det blev ändrig på det hela när det blev fest o en massa blandade människor dyker upp, LYCKAT blev det.
Får väl ta upp lite mer med tiden här samtidigt som bilder kommer att komma upp, nu tänker ja bara vila o vara riktigt jävla lat.

Kryssning Tallinn

Imon ger vi oss av till Sthlm, 4 av alla 25 st då. Tiden är inne för kryssningen och redan imon kväll efter min tatuerings tid åker vi upp. Bor på vandrahem till Onsdag för att vara utvilade till Onsdag kväll, då vi lämnar land o inte kommer tillbaka förens Fredag runt 12.00. Sen blir det att bli kvar i Sthlm över helgen, very very nice.
Efter träningen ikväll var det direkt hem för att försöka få ihop packningen, håller på just nu och hälften e väl framme tror jag. Gäller o packa ner allt sen, försöker med EN väska, ska nog gå o trycka ner allt. Kanske blir skrynkligt men måste väl finnas nån fet jävel som kan ställa upp o sitta på det ett tag i så fall =)

Listan som jag skrev idag på jobbet:
*Klippa mig
*Raka mig
*Bränna skiva
*2 par byxor (blev 3 par)
*2 T-shirts (blev 3 st + Skjorta)
*Strumpor
*Kalsonger
*Tandborste
*Softkläder
*Pengar
*Pass
*Legg
*Parfym (3st)
*2 Tröjor
*Tofflor
*Shorts
*Snus
*4 flaskor vodka (2 till Jonas)
*Solglasögon
*Laddare till Mobil/mobil
*Laddare/kamera
*Handduk
*Schampo
*Keps


Ja jag tror det är allt, får dubbel kolla allt sen. Men snart gäller det och vi hörs på Söndag när jag är tillbaka ;o)

Sunny Beach


För 3 år sen var jag,Rade och David i Bulgarien, Sunny Beach. 1 veckas semester och den var riktigt nice. Vi träffade 2 tjejer från London som bodde på samma hotell som vi umgicks med under veckan. JLea & Toni från England, London är 2 tjejer som reser sjukt mycket än idag. Har själv kontakt med båda efter 3 år, med JLea hörs man oftare med än med Toni. Idag såg ja JLea för första gången på 3 år, då hon på MSN satte igång ett videosamtal. Riktigt kul o snacka om dagarna ihop i Bulgarien och planerna på att snart ses antingen i Swe eller i Eng, eller kanske båda. Hade varit sjukt roligt ialla fall.

JLea & mitt videosamtal idag :P

VM kval 2009


Serbien tog en mycket viktig seger på marakana under lördags kvällen.
Nenad Milijaš gjorde Serbiens mål på straff i den sjunde minuten. 
     Serbien - Österrike
  1-0

I en mycket händelserik match, där mångder av chanser skapades av båda lagen så kunde Serbien till slut ta en mycket viktig seger och ett stort steg mot VM i Sydafrika 2010.

Mindre bra gick det för sverige då dem spelade på hemmaplan mot Danmark.
 Den här gången var det Danmark som bjöd Sverige på Pölse presic som Serbien fick bjuda Österrike på Cevapi i detta fall.
    Sverige - Danmark
0-1
Tungt för sverige nu, och flyter det inte på RIKTIGT bra framöver kan dem till och med missa VM 2010.
Den där Zlatan vem han nu är? Få nog ta o visa sig lite om han vill spela VM.

Student 2009

Det var full fart från början till slut, allt skulle flyta på smidigt och hela tiden var man då tvungen o vara aktiv på nåt sätt. Men det var en lyckad dag, glada miner, fest, fulla miner, skratt, roliga pladask, musik & dans.
Jag började med att gå på utsläppet, sen körde ja syrran o några från hennes klass.
Efter den biten så åkte vi hem, lämnade lite saker och jag åkte en sväng till Bobi där ja sen gick vidare ifrån till Dule. Sen efter dule var det tillbaka hem och starta festandet för min egen del. Lagom trött satte jag mig hemma o skulle få i mig mer mat innan ja börja dricka. Somnade fan nästan av allt spring o stress.
Men vi kom igång allihopa o det slutade 04.30 Lörda morgon.
















En del av alla tagna bilder, men kommer nog upp lite mer senare.
Grattis till alla Vinnare 5/6 2009

strax tillbaka

Får uppdateras här senare, pallar inte nu, får blir latsöndag på det här..
men var en galen dag/kväll/natt/morgon!!!!

Stress & åter stress

Dagen startade med jobb som vanligt, bredbands installtion plus värmepumps installation.
Sen var det iväg på träning 17.00, gick väl inte jätte bra men de funkade, Min fot klarade inte riktigt av det. Vrider den jag lite fel får ja ont ända upp till knät känns det som, aj aj aj.
Sen hem, får inte ens duscha innan saker o ting ska ske pang bom, stolar hit, stolar dit, borden där o sen bord här. Ja och än är det inte ens klart, ljudanläggningen har ja ordnat klart ialla fall och har bara musiken kvar att föra över till datorn som ska användas.
Sen iväg till Sebban o hämta min solglasögon till imon, måste ju vara lite coolstuff eller, när man ska köra flaket med syrran och hennes klasskompisar.
Gissar på en galen dag imon, fest här o fest där. Bland annat hos min kusin som oxå tar studenten.
Ja nu måste ja trixa vidar emed musiken så det får räcka tills vidare.

GRATTIS ALLA STUDENTER


Tips!

Tusentals med drinkar av alla smaker och sorter, helt galen sida som man blir dyng av bara av att besöka den.

Några intressanta drinkar som jag själv fastna för och tänker testa är dem här:

7 and 7


4-6 cl Kanadensisk whisky

Fyll med 7up

Berry Grouse


4 cl The Famous Grouse whisky
2 cl Bols Blackberry
6 st bjönbär
6 st hallon
0,5 lime
1 msk socker
garnering: björnbär & hallon

Muddla björnbär, hallon, lime och socker i ett tumblerglas, häll på The Famous Grouse och Bols Blackberry. Fyll på med krossad is och"vänd" drinken med en lång sked. Garnera med björnbär och hallon.

2xT


2 cl Vodka
1 cl Pepino Cactus
1 cl Blue Curaçao
passionsjuce och lite tranbärsjuice
1 cl sourmix

Häll ingredienserna i en shaker
Skakas tillsammans i 5 sekunder och hälls sedan upp i ett highballglas tillsammans med krossad is
Dekorera med en kort lime spiral i glaset


Alaska Ice Tea


2 cl Gin
2 cl Vodka
2 cl ljus rom
2 cl Cointreau
2 cl Bols Blue

Häll ingredienserna i ett highball-glas.
Fyll upp med fruktsoda.
Garnera med en limeklyfta

Cape Codder


4-6 cl Vodka
10 cl cranberryjuice

Röres

Toppa med soda

http://www.cocktailguiden.com/

GBG RAPÈ till LEVEL


Snus från Gallaher, är baserat på lågpris cigarettmärket med samma namn. Cigaretterna säljer mycket bra i Sverige och detta beror till stor del på det mycket låga priset. Snuset Level har också ett mycket lågt pris och konkurrerar främst med Kronan, Knox samt Gallahers egna LD.En frisk blandning av tobak, citrus & bergamott och smaken påminner om ett stort varumärke hos konkurrenten Swedish Match.

Ja nu jävlar tänker ja bli en riktig svensk snål smålänning och börja snusa Level iställer för Göteborgs Rapé. Så slut med sponsringen till göteborgarna inkl. staten då, och över till att tänka på mig själv o spara mig mig några kronor om året. Anledningen är priset för det första, sen smaken kan man ju diskutera. Men Level snus är det absolut inget fel på och funkar hur bra som helst, första dosan köpte jag idag och kommer troligtvis att fortsätta med det framöver.
Priset är 24:- för en dosa Level snus medans Göteborgs Rapé ligger på 31:-. Efter ett antal dosor så gör 7:- skillnaden väldigt mycket. Så jag ger det en chans, o det en bra o lång sådan.

Sol, Fest & Semester


Tror det får bli o hålla sig borta från solen lite om den ska fortsätta vara så aggressiv som den varit. Ännu en dag då man konstant varit i solen. Tror inte mina axlar eller skalle mår så bra av det, tur att det inte bränner överallt ialla fall utan ger färg på resten. Annars hade ja nog luggit i ett isbad nu för brännskador eller nåt fan.
Vill inte vara negativ, älskar solen o sommaren men lite regn hade inte skadat. Kyla ner o få bort lite pollen hade varit riktigt gott, i typ 1-2 dagar max.

Semestern är nära det märker man ganska tydligt i min situation just nu.

Till helgen är det Student/Examen, så då blir man igång både Fredag & Lördag.  Både syrran och 2 kusiner ska firas.

Nästa vecka på Tisdag åker man upp till Sthlm för att åka iväg på Tallink Kryssningen på Onsdag, kommer ju vara igång fram till Freda då man kommer i land. Men sen har ja stora planer på att stanna över helgen oxå, antingen blir det riktigt lugnt o bara hälsar på lite o softar eller så kan festen fortsätta. Jag gissar på det lugna alternativet, kan nog vara rätt gott.

Sen har vi helgen efter det, då är det Midsommar och på Fredan är man igång med fest som Malin har i sina händer. Det ända jag håller i e grisen som ska grillas. På Lördagen fortsätter man nog med familjens planer, alltså blir det 2 dagar igen och detta då ute i stugan.

Sen i helvete är det fucking semester veckan där på om jag räknat rätt, då försvinner man ifrån landet 4-5 veckor och åker till Serbiska Rep. (Bosnien).

1:a Match

Min första match spelade jag idag mot Reftele. Matchen slutade 0-0 mot ett gäng riktigt stora bönder inkl. domaren. Ganska tråkig match i sin helhet men ja som sagt, div. 6 ju. Lite skillnad på div. 4 som man spelade i tidigare.

Personlig statistik:
Speltid: 75 min (vilade efter paus)
Mål: 0
Assist: 0
Gult kort: 1
Rött kort: 0
Skador: Stukad fot (spelade ändå, men var anledningen till vilan)

Komentar om matchen:
Katastrof domare, visade kort hit o dit för ingenting med delade ut frissparkad för lite knuff, axel mot axel. Tror inte jag sett en domare så vilsen tidigare. Han var helt enkelt dum, förvirrad & totalt värdelös.
Annars var det en OK match, inte direkt händelserik och vi gjorde så gott vi kunde.


Parni Valjak - Sve jos mirise na nju


Riktigt soft låt, en låt som varit igång så gott som hela kvällen. Den tvingade mig till 2 öl till och med.
 Då är det positivt, 2 av 5 öl får den =)

hot hot hot

Ja så lyder viruset som lurar på MSN, "hot hot hot" men nopp jag syftar på det galna vädret som kommit över detta avlånga land, shitt så skönt fast gärna varmare. Säger jag som bränt både axlar o skalle men men, vill ju kunna bada utan o frysa me.

Lyssnar på RadioDesetka, en radio för alla Balkan älskare. Bra låtar, nya som gamla.
På hemsidan http://radiodesetka.org/ kan man installera deras TOOLBAR/LiveRadio. Hur smidigt som helst, inga större problem. Inte ens för dig som är super lat.
Även MP3 låtar kan laddas ner, HELT GRATIS. Du behöver bara enkelt bli medlem.


RSS 2.0