28 Feb 2009 - Fuji Finepix Z100FD

Av nån anledning så vill ja ha en digitalkamera, fick ett jävla sug på att göra ett köp för en stund sen. Jag har ju en Videokamera som kostade mig en hel del, men va fan. Inte jätte smidigt o ta med ut överallt. Så känns nästan som jag e tvungen att köpa mig en digitalkamera. Så att det blir lite fler fräscha bilder på bloggen och på datorn överhuvudtaget. Få till några riktigt bra vår & sommar bilder med Ceca såklart. 
Ja jag får helt enkelt fundera på det, är ju inte jätte duktig på sånt här så kanske ni har tips o råd om någon digitaltkamera eller den ja just tittat på lite?
Tittade på några alternativ och fastnade för den som ja lagt upp här nedanför. En Fuji Finepix Z100FD för 1690:-.

Ultratunn digitalkamera med 8 megapixlar och ett unikt designat linsskydd.

Den delikata mockafärgen och smidiga storleken ger ett klassfullt intryck på din omgivning. Med 8 megapixlar och 5 x optisk zoom får du utmärkta möjligheter för din typ av bilder.Med ansiktsigenkänningen tar du utmärkta porträttbilder, med upp till 10 ansikten i ett och samma foto. Röda ögon reduceras automatiskt. Den dubbla bildstabilisatorn ger dig perfekta bilder, även när du eller motivet är i rörelse.

Vad tror ni?
                                                                                                                                      //Miki

28 Feb 2009 - Espanyol-Real Madrid

Idag vaknar man upp utan Ceca som är i stugan. Vad hon gör är nog inte så svårt att lista ut. Sover, springer runt stugan vid vattnet och i skogen, jagar ekorrar eller till o med fiskar med mamma =)

Miki: Men min dag ser ut o bli rätt lugn, sega lite framför dator o TV, spela lite PS3 (FIFA09) för att fördriva tiden ytterligare. För ikväll 22.00 så drar det igång igen, La Liga och Real Madrid åker till Barcelona för att möta bottenlaget Espanyol. Espanyol ligger neråt tabellen och riskerar att åka ut. Dem 5 senaste matcherna har dem spelat väldigt bra, 3 oavgjorda, en förlust mot sevilla och en vinst mot storebror Barcelona. Tack så mkt Espanyol för eran första vinst mot storebror på 27 år, det tog våra vita änglar lite närmare konkurenten Barcelona i toppen. Real Madrid som haft en väldigt bra form, har 9 raka vinster i ligan och ska det fortsätta idag? Hur är stämningen efter den tunga förlusten i Champions League mot Liverpool?0-1 förlusten innebär att det blir en tuff borta match i England om 2 veckor, vinst är ett måste och jag hoppas verkligen inte att det tar slut där. Idag återstår det att se vilket humör dem är på och jag hoppas verkligen dem höjer sig o visar vilka det är som är den bästa och rikaste klubben i Världen.

Truppen: (mv) Casillas, Dudek. (f) Pepe, Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo, Salgado. (mf) Lass, Sneijder, Guti, Robben, Van der Vaart, Javi García. (a) Raúl, Higuaín, Huntelaar, Saviola.

Matchen visas på TV4SPORT 22.00                 
                                                                                                                   //Miki


27 Feb 2009 - Helg

Ceca: Fredag idag, helgen är här. Då lutar det åt att man åker ut till stugan, under dagen har det varit lugnt och det ända man gjort e väntat på att tiden ska rinna iväg för att sen åka iväg till stugan. 16.30 kom Miki hem och äntligen lite sällskap efter att ha fått vara ensam någon timma.
Ligger i hans säng nu och sover, så ja orkar att vara igång hela kvällen ute i stugan =)
Träffade även Jockes son Hugo på 1 år och självklart fick man pussa den sötsaken, men gud va han värka vara blyg :P
Sen hörde Miki att grannen ovanför Jocke var nere i tvättstugan, så han skickade ner mig för att kolla vem det var. Men visst hade han nånting i baktanken, jag kommer ner och hon började skrika så att jag blev rädd till o med. Sprang upp och där stod Miki o skrattade.
(NEJ, FANNS INGET ATT OROA SIG FÖR NÄR JAG ÄR NÄRA LILLEN, SÅ DU VET)

Miki: Jobbet var verkligen varierat idag, till en början var det att leverera lite vitvaror och installera dem. Chefen bjöd sen på lunch o det va ju inte fel alls. Sen hamnade vi på ett sågverk, och självklart får man ett av dem skitigaste jobben man kan göra där. Dra en kabel ca 30m på en stege som hängde nästan under golvet mer än halva vägen. Inte nog med det, jag typ badade bland spån som var nästan en halvmeter högt fan. Tro du man var sexig efter det eller? Oojaa haha...
Så kvällen är här, och det är helg. Riktigt skönt så det får väl bli några öl kanske o lite film ikväll då i sin ensamhet, finns inte mkt mer att välja mellan för tillfället. Imon Lördag, ja får väl se vad som dyker upp men tror inte på nåt speciellt, e inte sugen på göra nånting alls den här helgen. Hoppas på att telefonen hörs en del av en viss person som man kan tjata med som har varit en fin vana senaste tiden.
Hade ju velat en grej väldigt mkt men det får vänta tills tiden e inne ;)

(Dagens: Bada aldrig i spån frivilligt haha)

/Ceca & Miki

Välkommen, 26 Feb -09

Dag 1 och vi får väl se hur länge det här håller, med brist på tid kan det bli en riktigt tråkig blogg för andra men vi ska göra vårt bästa..

Till en början så e väl en presentation inte helt fel på Dag1?
Ceca: En amstaff/pitbull född 2006 och har brun/vita tecken.
När folk ser mig, säger dem att det e det finaste dem sett, men när min ras presenteras så blir jag helt plötsligt ett "monster".

Exempel: Ute och går på promenad med någon i familjen som vilken hund som helst. En äldre kvinna stannar upp och villi hälsa på mig, hon hälsar på mig o jag på henne. Hon frågar: Vad är det för ras? hennes svar blir ju självklart sanningen: En amstaff/pitbull. Kvinnan säger: Oj, okej! och går vidare.

Vad är det för fel på media som får folk att dra alla hundar med tex. rasen amstaff/pitbull? Vems fel är det egentligen? Är det hundens,ägaren eller medians? Från början är det ju givetvis ägaren som gör valet om hur man ska uppfostras, till en vän eller till ett "monster". Alltså dem som väljer "monster" är dem som gör fel 1, sen när nåt hemskt väl inträffar så gör media fel 2 igenom att andvända "mördarhund eller kamphund" som stora feta bokstäver i tidningen. Bevis på att alla inte är likadan, JA här är jag. Med tiden kommer hur som helst uppdateringar om vad som händer i min värld, kanske får folk en annan bild av hundraser som har det tufft.
Miki: 1986, då jag föddes.dem snart 23 åren som gått har gjort mig  till den jag är idag.
23 år med flera situationer, bra,dåliga,tråkiga,roliga,jobbiga,hemska men även väldigt bra. Just nu är det en speciell tid som jag ser som det viktigaste året hittills. Har ett jobb jag trivs med ( Elektriker, Elajo Hestra) som jag trivs med väldigt bra och gänget jag jobbar med, går inte att förklara hur goa alla gubbar e hehe. Jag har en familj som har sina dagar, bra o dåliga men hur som helst e det ändå alltid positivt på alla sätt, älskar er alla. Syrran gifter sig till sommaren o killen, ja han e soooft fan hehe. Självklart ska vi ju inte glömma Ceca, min bästa vän utan tvekan, betyder jätte mkt för mig. Hur hon kom in i familjen är en lååång historia, det var tufft, men det var värt varje sekund. Och det finns en person till som som betyder sjukt mycket för mig, hon har på kort tid kommit mig väldigt nära och vi har haft våra tråkiga stunder men whata fuck, vem eller vad ska hindra oss? eller hur =) Man ger det tid och skapar inte stress i onödan och det kommer att lösa sig på bästa sätt som resultat.
Du har en plats,ja e här för dig när som helst och du är det finaste....

( Dagens: Respektera tiden som kan föra dig till kärleken)

Med det avslutar vi för första gången men knappast sista, hörs snart.                                  / Ceca & Miki

RSS 2.0