28 Feb 2009 - Espanyol-Real Madrid

Idag vaknar man upp utan Ceca som är i stugan. Vad hon gör är nog inte så svårt att lista ut. Sover, springer runt stugan vid vattnet och i skogen, jagar ekorrar eller till o med fiskar med mamma =)

Miki: Men min dag ser ut o bli rätt lugn, sega lite framför dator o TV, spela lite PS3 (FIFA09) för att fördriva tiden ytterligare. För ikväll 22.00 så drar det igång igen, La Liga och Real Madrid åker till Barcelona för att möta bottenlaget Espanyol. Espanyol ligger neråt tabellen och riskerar att åka ut. Dem 5 senaste matcherna har dem spelat väldigt bra, 3 oavgjorda, en förlust mot sevilla och en vinst mot storebror Barcelona. Tack så mkt Espanyol för eran första vinst mot storebror på 27 år, det tog våra vita änglar lite närmare konkurenten Barcelona i toppen. Real Madrid som haft en väldigt bra form, har 9 raka vinster i ligan och ska det fortsätta idag? Hur är stämningen efter den tunga förlusten i Champions League mot Liverpool?0-1 förlusten innebär att det blir en tuff borta match i England om 2 veckor, vinst är ett måste och jag hoppas verkligen inte att det tar slut där. Idag återstår det att se vilket humör dem är på och jag hoppas verkligen dem höjer sig o visar vilka det är som är den bästa och rikaste klubben i Världen.

Truppen: (mv) Casillas, Dudek. (f) Pepe, Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo, Salgado. (mf) Lass, Sneijder, Guti, Robben, Van der Vaart, Javi García. (a) Raúl, Higuaín, Huntelaar, Saviola.

Matchen visas på TV4SPORT 22.00                 
                                                                                                                   //Miki


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0