Tung Dag....


Idag har det verkligen varit full fart hela tiden, först jobb o sen förbereda för imon. Efter jobbet åkte jag först hem o varvade ner i 15 min eller nåt, skrev en lista på vad som skulle handlas. Sen åkte jag först Systemet och köpte 6L vin (Chill Out & Africa), sen efter det så blev det Kvantum och där blev det kött,bröd,dricka,sallad,lime och glass. Efter det blev det äckliga Lidl, usch asså hatar den affären men hade inget val då jag ville ha Cevape,större potatissallad,billigare dricka,1 flak energi dryck,hel kyckling och snacks. Även om na tycker att det jag handlade borde varit billigare på Lidl men det va det fan inte, dyrare än all kött o sånt som jag köpte på Kvantum, jävla tysk jävlar.
Efter shoppingen fick jag åka o jobba lite svart i 1h 30min o efter det skulle man ta allt man handlat till stugan o packa upp det. In med det som ska till kyl & frys, fixa ljudanläggningen mm.
Det har varit en jävla dag asså, men nu äntligen e man hemma o får varva ner. Nu ser vi fram emot en galet rolig dag, Fredagen 1 Maj =)

Ha det så bra allihopa, Trevlig helg ;o)

23 års fest bokad


Festen är bokad och på Fredag gäller det, dem flesta bjudna har sagt JA och vädret ska vara fint så hur perfekt blir inte
det? Blir en superb dag för att grilla o festa ute i stugan som ligger vid strand & sjö.
Imon blir det att förbereda en del, handla det viktigaste, sen på Fredag får jag hjälp på dagen av Frida, Malin, Pernilla och Hanna med att göra i ordning och förbereda medans jag åker till Jönköping o hämtar några av gästerna som kommer med tåg. Hoppas på en trevlig och galen dag/kväll/natt för oss alla, ett bra gäng är det så tvekar inte på att det kommer bli hur nice som helst.

Fredagen 1 Maj lovar dem 20 grader varmt


Zlato & Diva

Ceca kommer vara där, den här helgen är hon med mig medans resten av familjen åker till Sthlm o hälsar på släkt. Men hon får besök av Zlato och Diva så det blir lite party för hennes del oxå.

Vi hörs o ses snart =)

Tattoo 4

Det var sjukt fint väder idag, nästan sommar ju. Lite varmare får det gärna bli så man känner sån riktig sommar känsla. Idag blev den 4:e tatueringen av och är jätte nöjd, tog ca 2 timmar och det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Eftersom det e aningen benigt runt armbågen så trodde jag det skulle kännas en hel del, lite lagom smärta om man säger så va det. Blev en stjärna med ett C i ( Ceca ) och runt stjärnan hänger det en halsband med kors ( serbiskt halsband ), plats armbågen. Det var den 4:e tatueringen och antar att det blir fler hehe.

2 timmar senare

Efter det hela så var det iväg på lite extra jobb igen, o det var ju inte det lättaste precis. Kände mig handikappad till max, men gjorde det ja skulle även den här gången.
Resten av kvällen får bli lathet och fotboll, kvällen match i CL är Manchester United - Arsenal. Där håller vi på United faktiskt så att Jocke blir lite kinkig eftersom han håller på Arsenal.

Tack Chelsea!

Tackar Chelsea som spelade 0-0 borta mot Barcelona & för att dem slet ut på dem jävlarna lite inför helgen. Tackar även för skadan som Barcelona fick som gör att en ordinarie spelare inte kommer vara med mot Real Madrid på Lördag. Ser fram emot en jätte spännande match som kommer vara hel vild. Vinst är det ända som gäller för Madrid om Ligan ska leva vidare.

STORT TACK IALLA FALL TILL CHEALSEA!!!!

NYHETER!

Zlatan till Real Madrid?

Smått otroliga 100 miljoner Euro, precis den summan som nämnts från Inters håll, är Real Madrid beredda att betala och spelaren själv uppges få en årslön på 160 miljoner kronor.

Även om det är svårt, Försök se ljuset, Finns alltid en väg fram =)

When friends and family come around and ask me
All I say is
I'm good I'm good
I'm ok alright

Deep in side I know I can't take any more
It's killing me slowly
Physically mentally
There's nothing left in me.

But I don't want people to feel sorry for me
And that's why I say
I'm good I'm good

Det du gör, det du säger, det du känner. Det är det du följer, hjärtat visar vägen. Du gör bara det rätta, sen får vägen visa om det är positivt eller negativt, det är risken man få ta. Utan att ta den, får du heller inte chansen till att få nå den positiva vägen. Visar det positivt, går du vidare till den nya världen & visar det negativt, får du ta en omväg tills du når det du från början gjorde, det du sa & det du kände.

You already know that I'm capable
Can't you see who's been there all along?
And I know I can't be wrong, oh tell me

Why... did I have to fall in love with you?
When I know without you I can't function no more
And you,.. you'll never look at me the same
You know it's really drivin' me insane
When I know without you I can't function


28 April 2009 - Hata Bredband Projekt

Så trött man blivit på bredbands projektet vi har, ska det nån gång ta slut eller? Inte nog med att det fortfarande e igång, det e massa problem, kunder ringer och gnäller över att det ej e klart och det känns som om det står helt still.
Jobb över huvudtaget har ja tröttnat på och semester behövs verkligen väldigt snart, kommer ju drunka i jobb snart annars.
Att man inte kan sova på nätterna gör ju det inte lättare sen på dagarn, man är ju helt slut. Som sagt, SEMESTER TACK!

Ikväll är det Champions League och semifinal mellan Barcelon-Chelsea spelas, hoppas att Chelsea ser till o vinna samtidigt som dem ger Barca lite skador till helgens El Clasico (Real Madrid-Barcelona) =)

Förväntar mig att ikväll ska min helg kunna planeras, bara man får lite mer information nån gång så blir det ju lättare att planera, Sthlm eller 23 års fest?
Det här får duga tills vidare, kommer mer ikväll om jag inte hunnit somna eller över huvudtaget orkar *gäääsp*

27 April 2009 - Min dag

Ja dagen hänt lite av varje på faktiskt, på jobbet körde vi fast med bilen i nån jävla skog. Tog typ 1 timma innan vi kom loss, fick lyfta bilen för att kunna lägga under gamla blomster lådor som vi hittade i diket. Vi kom iväg igen ialla fall, men det var annars en trevlig road trip i skogen haha.

Sen kommer man hem o får fika på bordet, lite tårta,kaffe,sockerkaka och EN present från familjen. En snabbsbag som man kan ha runt midjan typ. Se nedan för att fatta bättre,orkar inte förklara :P Mer saker får man väl när väl festen blir av, som ska bli av, frågan är bara exakt när men det kommer hända grejer framöver ;o)

24 små flaskor med likör av olika smaker, 20%/flaska.

Annars info som kan tas upp e ju att man troligtvis åker till Sthlm till helgen som det ser ut nu, får se lite längre fram. Kan blir väldigt skoj o trevligt o få komma härifrån lite från alla nötter som man får stå ut med på dagarna. Ne da,skojar juuu. Tackar alla för allt =)

Dagens: Tack för alla Grattis sms, samtal, mejl och grejer!!

27 April 2009 - 1986.04.27

IDAG

23 ÅR

Bilder från Lördagen 25/4


Ca: 13.00, Dule,Jag,Tomo & Slavisa..

Ceca

Slavisa,jag & Jocke sätter kycklingen på plats.

Kyckling nr 2 är på G

Lilleman Hugo

Dem är envisa dem jävlarna

Till slut var dem på plats.

Sen så igång med motorn...

26 April 2009 - Imon är det min dag

Fredag: Kom Kusin Dule och vi softade med en film och lite Juice vodka för att sen ta oss till stugan på Lördan och grilla i det härliga vädret. Vi kollade på Made in Yugoslavia, sjukt flummig film som man skrattar bra mycket åt.



Lördag: Vi gick upp runt 12 tiden, tvingade oss upp ur sängen för att gå o handla kött att grilla, blev en fet Flintastek och lite fläskfilé. Vi kommer till stugan och där ser sitter Slavisa och Tomo o fiskar, dem va igång redan 06.00 o alkoholen hade dem börjat med vid 09.00. Så det var bara slå sig. Senare kom Jocke och Maggan med lilleman Hugo för att göra oss sällskap. Grillarna kom igång och det blev en riktigt trevligt stund. Senare framåt kvällen däckade Dule medans vi andra satt o hade höga diskutioner om allt möjligt, under samma tid spelade Valencia - Barcelona. Så jävla skönt o se att Barca tappade poäng, ikväll kan vi få se Real Madrid komma närmare Barcelona innan El Clasico nästa helg.

Söndag: Lathetens dag, perfekt dagen innan man fyller år. Än sålänge har ja hunnit att käka en pizza och hjälp Maggan med hennes räkningar som hon fick betala hemma hos mig eftersom deras dator har lagt av.
Fy fan asså man ser ju inte fram till att ha eget o grejer när man ser va mkt skit man får betala ut varje månad. Ne fy helvete det lockar verkligen inte men nångång så blir det ett måste.
Ser nu fram emot Real Madrids Match ikväll mot Sevilla, än är inte ligan avgjord men för att de ska stå sig så måste det bli en 3 poängare ikväll.

Senare kommer det lite bilder från tiden på stugan igår......


Bra Låt,Het Låt & Ja Svär De Min Låt!

 
Den biten passar bra asså:

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me
Ooh she wants it, Ooh she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
She wants it, Hmm she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
I got to give it to her

24 April 2009 - 3 dagar kvar och Helg

Riktigt seg Fredag, började med en sovmorgon till 09.30 efter att det strulat till sig med jobb o planer för arbetsdagen. Blev inte mycket gjort idag men men, sånt som händer.

Jag och Jocke tog hur som helst vårat pick o pack o tog helg redan vid 14.30 och gav oss av till Gällstad till Lager157 för att shoppa var det meningen. Men fy fan vilket värdelöst ställe, fanns ju inte ett skit. Fula grejer som fan, alla jeans såg fan likadana ut den ända skillnaden va ju färg och märke. Drog därifrån besviken med ett par cool-fula solglasögon bara för att inte åka där ifrån tomhänt hehe. Fortsatte hoppas på shopping turen i Gislaved men där gick det så bra att ja fick med mig hem ett par shorts ialla fall, jaja man får tydligen ta igen alla shopping senare
lite smått tills man kommer till Sthlm.

Mina stora shopping typ

Skönt med lite sommar känsla, solen steker på rätt bra och hoppas det håller i sig o blir ännu varmare. Några planer för helgen finns det inte, men får väl se om det dyker upp något. Annars blir det lugnt, medans Föräldrarna drar till Tyskland inatt för att shoppa "lite" Alkohol =)

3 dagar kvar sen är det 23 år och tiden fortsäter gå åt helvetes för fort. Kollade runt idag med folk som ja tänkt välkomna på lite party om 1-3 helger och alla e jätte sugna, hur nice som helst. Så blir till att planera in festen lite snart o boka ett datum.
Nu ska jag ta ett bad och göra en hel renovering, klippa mig, raka mig osv. hehe Nästan lite gay power idet hela haha usch neee, men ha den bra helg ;o)

Amerika är det största problemet

Tänkt väldigt mycket på hur alla problem kretsar runt USA. Dem är överallt ju, blandar sig i allt o gör saker värre. Det är ett makt galet land, inget snack om saken. Visst är det lite mindre snack runt om i världen nu så kanske är det tecken på att det nya presidentvalet var väldigt positivt.

Så omtyckta är dem i stora delar av världen

Men har trott länge att det är nya Tyskland, som det för när Hitler styrde.
Varför var Irak kriget så spännande, varför tar det aldrig slut? Jo dina marker med mycket Olja som betyder pengar. Varför blanda sig i krig som inte har nåt med dem att göra? Jo för att skapa "vänskap" med andra länder, för att sen sakta men säkert bygga lilla Amerika på plats.Finanskrisen, ja när började den? Jo åter igen USA, några stora banker gick i konkurs o sen blev det kris i hela världen helt plötsligt.
Ja dem ska verkligen vara överallt, leka världspolis o tro att dem kan göra som dem vill o grejer.
Dags o plocka ner dem på jorden dem egoistiska parasiterna, annars får vi en ny "Hitler" tid och ett nytt världskrig snart.


23 April 2009 - "Missförstå inte våra serbiska tre fingrar"


Det nämnda "nationalistiska fingertecknet" har ingenting med Serbiens forna president att göra. Det är bara en variant av V-tecknet (victory), som i Serbien är modifierat så att man visar tre i stället för två fingrar. På så sätt har det blivit ett tecken som också betyder "vi är serber". Tecknet är mycket populärt, folkligt, och används ofta och spontant. Till exempel används tecknet av den av väst hyllade demokratiska oppositionen i Serbien och i sportsammanhang.


Under tider av Balkankrig har många nationella symboler blivit missbrukade av krigsherrarna hos alla inblandade parter. Det är lätt att förstå att många uppfattade den kroatiska röd-vita "schackbrädan" på den kroatiska flaggan som en symbol av "ondska". Samma sak gäller de "guldliljor" som användes av bosniska muslimer och det serbiska "trefingertecknet". Men i dag, 15 år efter kriget, måste alla kunna acceptera att dessa enbart är nationella symboler som alla har rätt att använda.


Till slut ett exempel:
är inte just det underbart att länderna på Balkan, som för inte så länge sedan var med om ett blodigt krig, nu gillar varandras musik och på så sätt bygger vänskap och förståelse? Tv- tittarna i Kroatien och Bosnien gav 12 poäng till Serbiens låt, trots kriget och trots att de serbiska tjejerna visade "vi är serber". Det borde uppmärksammas som något optimistiskt och positivt. Skärpning!


Sista timmarna för kvällen...


Det kom lite besök tidigare ikväll, satt o tjatade medans lite alkohol kom fram. Medans tiden gick så grillades det lite korv. Va lätt man kände av alkoholen ikväll då, blev nästan snurrig på den första, lite ialla fall. Kanske inte så konstigt när det bjöds på Serbiska kryddor hehe. Rakija var det ja, jo tack den här flaskan var något extra =) 
Efter några glas så kom samtals ämnen krig upp, den ena av dem 2 som kom på besök var med under kriget på Balkan. Av honom fick man höra en och en annan upplevelse han var med om, kan man bli mer arg o ledsen av att få höra av verklighets baserade händelser? Kan ju sammanfatta den ena som jag kände av mest, utan detaljer får den skrivas ner.

Han var ute på vandring då han fick se något som inte stämde. Det var i ett hus han hörde skrik, runt om fanns inte en människa. När han kom närmare för att se efter fick han se 12 kroatiska soldater som som hade våldtagit en 11 årig serbisk flicka. Vad hade han för val? Jo han och hans soldater räddade flickan med skott och blod. Efter ett tag fick dem veta att denna 11 åriga flicka hade fått se sin mamma och pappa bli mördade av just dem här soldaterna.

Det får räcka, tror man kan förstå det hela o det sjuka hur som helst. Även detta får vara det sista för kvällen.
 
Se till o ta hand om er och ha en fortsatt trevlig kväll =)

22 April 2009 - Tiden går sjukt fort

Smuttsigaste arbetsdagen för min del, jobbade idag i ett pannrum. Tro mig jag så bokstavligt ut som en svartfärgad människa. Dagen var helt ok annars o projektet blev så gott som klart.
Imon blir det att troligtvis avsluta ett annat påbörjat projekt (badrum).
Resten av dagen blir till o bara ta de lugnt, njuta av Real Madrids seger igår kväll som var galet spännande. Kan sitta ikväll o se Barcelona matchen o hoppas på att dem tappar poäng.


2006                                    2007                                  2008

Asså tiden får gärna lugna ner sig lite, känner mig jätte stressad. Tiden går ju hur fort som helst. Om bara några dagar så fyller man år och planerna e ju att fixa lite fest om en helg eller 2. Sen om ytterligare några dagar efter det så har jag o Jonas vår tatuerings tid. Sen är det helt plötsligt Maj och den månaden försvinner väl fort som fan den me o då är det Juni och då e det studenten i början på månaden och bara några dagar efter är det Tallinn kryssningen. Sen e det helvete nästan semester. Ja det går fort som in i helvete som sagt.

Ensam mans tankar,i en värld för få...


Ceca & Miki

Det händer, det bästa,
Man gör det mesta
Försöker att älska,
Ge mig chansen att testa,
Man får det värsta,
Får inse att man inte får allt, som dem flesta,
Utan acceptera all smärta,
Gå vidare med ett halft hjärta,
Inget får mig att hjälpa.

9 rader, 45 ord, 9 händerlser, 9 beslut. Det finns mycket på så lite, o på endast några minuter. Positivt, Negativt eller ja, spelar de roll? Nej. Känslor dem visas, dem kommer o går. Det e inget du styr, använd det bara rätt och hoppas på tur.

21 April 2009 - Den du ser är den jag är

Helt ok dag på jobbet idag igen, lite pkande fram o tillbaka men de va itne så hemskt ändå. Slutade i tid o är hemma för att vila mig o sen vidare till Jessica för att avsluta det lilla projektet. 6 spotlights kvar o sätta upp så ca 1 timmas jobb. Sen blir det bara att gotta sig hemma i sängen efter en promenad med Ceca.

Ensam & Trött vad e ja hehe

Typ nu den här tiden, så är det 1 år sen man blev singel, och det börjas kännas mer o mer saknad att ha någon hoss sig. Speciellt om man haft nån man tyckt om o vara med tidigare, ibland önska man att det vore så för alltid. Men ska ju vara rätt från båda håll så man får ju göra så gott man kan, räcker det inte att visa o göra det på sitt sätt för att det ska räcka till får man acceptera läget. Men det kommer väl när man minst anar det, även om man vill att det ska komma just då kan känner saknaden.

Nu ska jag vidare, men vi hörs sen....

Dagen: När man vill nåt, det är då det ska gå emot , typiskt

20 April 2009 - Nytt allt

Idag, starten på en hel del nytt. Ny vecka, nya tider och en ny syn på vardagen.

7 dagar kvar...

En fin start på arbetsveckan ialla fall, kom hem 21.50. Kvälls jobbet gjorde att 2000:- hamnade i fickan och mer jobb finns det.
Mycket tid kommer gå ut till att få ihop pengar fram över och tänka mer på mig själv, låter egoistisk men ser ingen anledning till att se framåt eller bry mig om andra just nu. Tar dagen som den kommer & ser till att jag mår bra i första hand.
Varför slösa tid på att bry sig om andra när man inte får något tillbaka eller får skit tillbaka? Det lönar sig inte att göra som man tycker o känner alltid, vad jag känner av idag ialla fall och just nu. Tråkigt men sant, men man får hoppas att det vänder och att det kan löna sig i framtiden att vilja något starkt o att sattsa på det, något som ger resultat.
Är sjukt trött nu och mitt huvud bara snurrar just nu av massa knasiga tankar så det får bli att lägga sig o varva ner o samla tankarna o sätta ihop allt till något positivt =)


Dagens: Vad gör man egentligen om man inte ens tas på allvar? Kan ju lika väl bli en staty mitt i ingenstans..??


20 April 2009 - Död Söndag

E lagom död så ja pallar inte skriva något helt enkelt..får komma en liten sammanfattning imon eller nåt efter jobbet =) Sov så gott o hoppas ni haft en bra helg..

17 April 2009 - Helg och Batong


Ingen anledning att ljuga...

Helgen är här igen, solen skiner, börjar bli frisk. Kan det bli bättre? Ja det kan de faktiskt, men klarar mig på det här jätte bra ändå =) Suttit ute o druckit kaffe o softat i gräset med Ceca o resten av familjen, nu e man ensam hemma och försöker ta vara på lugnet till ikväll.
Några planer för helgen finns det inte, förutom lite grill snack som man haft med Rade. Jätte kul o trevligt o bli bjuden men va fan lixom par grillning typ ju. Rade och hans Tjej, Rades bror o hans Tjej, sen kommer ja där helt lonley haha vette fan men det får väl gå.

Somnade inte förens halv 5 i morse, massa film o grejer...kunde verkligen inte somna, va uttråkad,övertrött och irriterad så in i helvetes jävlar. Så trött på saker man kan bli asså, men men nu e det lugnare och man får ta dagen som den kommer, även helgen så eftersom den inte e planerad. Men lutar åt en skön o lugn helg hemma o hålan faktiskt.

Nu är det även dags o säga lite va man tycker o tänker här, så jävla trött på folk som sprider ut rykten o fel information om personer man inte kommer eller har kommit överens med. Hur kan man tjäna nåt på att göra det, förutom att man kanske njuter av att ge personen själv problem? Är man en manlig hora för att man är allmänt social mot nån man tycker värka vara en soft person, och likadant ett tag efter fast men en annan person? Inte konstigt att det blir krig o komplicerade situationer som slutar negativt. Sköt era egna problem o låt andras vara sålänge ni inte känner dem till 110%, jag vill bara väl. Ja hur som helst så batong i röven på er!!!

Ceca - Frihet

Ceca´s uppväxt kan man väl säga, blandat med äventyr och vila. Det är ett liv i lyx utan tvekan.





Vill tack dig för tiden såhär långt och du betyder jätte mycket, går inte bli arg när du väcker en på morgonen för att du själv ska få plats. Ett tack till all hjälp från familjen me såklart när tiden inte räcker till.
                                                                                    //Miki


Så Behandlar Du En Kille Eller Din Pojkvän

Varför ska dem (tjejerna) ha all uppmärksamhet när killarna förtjänar lika mycket? Ja så därför bestämde jag mig för att ta upp det här. 

Dagens tjejer gnäller om att det längre inte finns några bra killar och att dem bara e ute efter en sak. Men ett tips är ju att lära känna personen ordentligt innan man ger sig in på något. Det finns faktiskt killar som vill lika mycket som du själv, så dra inte alla över en gräns.

Tips:
* Lär känna personen ordentligt, låt det ta den tid det tar.
* Låt han få bevisa vad han är för en person, låt han kämpa.
* Försök att hitta hans svaghet, just för att få honom att sätta dit sig själv eller i bästa fall visa sig vara seriös.
* Innan du funderar på att ta ett steg framåt, försök få ut vad han verkligen e ute efter.

Vi är alla värda lika mycket och kan få det, bara man gör det på rätt sätt från båda håll och att ärligheten ses som steg 1 då just det är det största problemet idag.
Men att även våga ta risker och inte vara rädd för att våga ge det en chans om du känner att det är 50-50.

Tillbaka till SÅ BEHANDLAR DU DIN POJKVÄN, efter lite tips =)

1. Ge han den kärlek du själv skulle vilja ha.

2. Från början, ger han uppmärksamhet för att bygga på att just LITA på varandra.

3. Ge han tid, pressa han inte på saker.

4. Acceptera hans nära & kära lika mkt som du accepterar honom.

5. Visa han att han har nåt som han verkligen inte borde kasta bort.

6. Säg att du vill hitta på nåt som han gillar även om du inte gillar det
själv.

7. Visa att han är den ända för dig.

8. Lita på honom så litar han på dig.

9. Se till o kunna umgås ihop med hans vänner o även med dina vänner.

10. Båda är värda det bästa och lika mycket......

Tjejer är inte ensama om att söka efter rätt partner eller att få massa kärlek ;)
Har jag fel? Ja säg då vad du själv tycker (komentera)...

Lycka till!!! Kärlek&Respekt!!!

16 April 2009 - Internet knull

Cao cao igen!!
Internet har varit knullat sen i Tisdes så har inte kunnat vara tråkig här på ett tag. Men nu är det igång igen det där fanskapet asså.
Men ganska bra tajming ändå, har inte hänt så mkt dem senaste dagarna mer än att jag varit sjuk, varit hemma från jobbet och försökt bli bättre. Idag känns det bra mycket bättre än igår ialla fall kan man ju säga.

Det var:
Hosta
Snor
Nysningar
Ont i halsen
Huvudvärk
Irriterande ögon
SnorSlem i halsen
Feber
Täppt i näsan

Kvar är:
Feber fram & tillbaka
Täppt i näsan
Lite huvudvärk
Hosta

Så visst har det blivit bättre =)


Så jag vill tacka Alvedon,Zyrlex,Nässpray,Snus,Lin Ling och soffan/sängen för hjälpen...Krya på er alla sjuka så hörs vi igen när det väl börja hända nåt igen hos mig......

"Lat-Söndagskvällen" (Måndagen 13:e April)


Kvällen/helgen slutade med några öl, IGEN och lite grill o tjat me syrran,Slavisa & Ceca =)

13 April 2009 - Långhelg strax över

Sista lediga dagen av långhelgen, det har varit en riktigt bra helgen med lite av varje. E riktigt nöjd hur som helst, förutom att de kommer va surt o komma igång imon me jobb igen.
Igår var det en lugn dag, försökte återhämta mig under dagen men när man kom till Sebban så gick det mindre bra. Han hade ju fyllt år så det blev ju till o grilla lite o så blev de ju några öl på det.
Men kände mig duktig ändå som var hemma 22.30 typ.
Automatisk blir det ju då att man får ta sin Lat-Söndag o ha den idag ju, det måste ju kunna räknas på det sättet va? hehe

Ceca hade ju en liten semester me, som såg ut typ såhär:


Min Låååånga helg:

Torsda-Lörda eftermiddag - Göteborg, Ciz, Kungsbacka.
Lörda eftermiddag- Sönda - Borås, Milan.
Söndag eftermiddag - Hemma, Sebban, Grillning.
Måndag - ("Lat-Söndag").

Hoppas ni haft en bra helg ni med.....

Så skön haha


Klockrent =)

12 April 2009 - Långhelg

Långhelgen startade i Torsdags 16.00, blev en skön hemma kväll i sängen med film o sånt. Sen blev det av till GBG, träffade Cecilia o hennes gäng. Fredagen blev det Pizza o lathet till max (nästan som mina Söndagar), väldigt skönt o trevligt.
Åkte hem på Lörda eftermiddag eftersom ja o Milan skulle till Borås, bokat rum o grejer. Blir lite stress att åka från GBG då man låg så skönt o soffan o inte ville lämna den platsen o samtidigt visste att man skulle hämta milan,duscha,packa o sen åka till Borås, alltså tillbaka samma väg IGEN haha.

Men det blev en trevlig Borås kväll/natt. Började lite lätt med att spela Biljard,sen vidare till Vimmel där vi vi stötte på skummaste personen. En tjej och en kille satte sig vid vårt bord som om dem kände oss, började tjata o grjer. Killen stack hem efter att ha druckit halva sin öl. Tjejen sitter kvar o berättar att hon e Zigenare, men att hennes pappa oxå är spanjor. Lixom visst okej trevligt ju. Sen kom hon in på att hon var gift, o inte med vem som helst utan med hennes kusin. Typ för att han ska få stanna i SWE enligt henne. Under den tiden började vi ju undra va de var för nån skum tjej som satt hos oss. Sen så frågar hon oss om vi ska upp till x&y, och vi sa vi skulle dra upp lite senare o att vi kunde ses där. Värsta blicken fick man o hon ba: visst... ställer sig upp o går iväg, och halva hennes sida var kvar. Skumt eller vadå? Typ ville dra ut oss i en gränd o råna oss eller typ förhäxa oss på nåt sätt? Eller så va hon bara jävligt desperat. A vi ville hur som helst inte veta o såg inte henne mer den kvällen som tur var hahaha.

Rätt galet o vakna av massa samtal under morgonen så folk läst att två 20 åringar blivit skjutna i Borås under natten, typ: hur mår du?va gör ni?lever du? ja ba: va faaan händer? ja ba: jag soooover för fan. Så berättar dem om nyheten o man ba woooow galet ju...Men vi lever =)
11.00 skulle man checka ut, va fan e det för tiden eller? Va ju helt död...Så vi packade våra saker, käkade o la oss i bilen o vila en stund innan ja bestämde mig för att åka iväg.

9 April 2009 - Skärtorsdag *Uppdaterat*

Uppdaterat - 4 April

Det va det här som hände igår :P Bzzzzzz
Bokat:

*11-12 April -
Borås med Milan
12 April - Grill & fest hos Sebban (Sebban har fyllt år)
*Maj - EL Mässa i GBG
*5 Juni - Syrrans Student
10-12 Juni - 40 timmar kryssning till Tallinn
12-14 Jun - Sthlm
Juli - Semester (Serbiska Republiken)
18 Juli - Syrrans Bröllop (Serbiska Republiken)

Planer:

2 Juni - 23 års fest ( i stugan, grill, bastu, bad, alkohol, brasa på stranden mm. )
*Juni -
U21 EM i Sverige (fotboll)

*Uppdateras*
********************************************************

Skönt med långhelg, JA TACK! Ikväll blir det ialla fall lugnt, inga planer alls. Tar kvällen som det kommer och bara vila ut innan allt kommer igång. Man ska ju ta vara på tiden =)

Det får räcka för nu.....Ha en bra dag och helg sålänge ;o)


8 April 2009 - Nånting hände mig idag

Startade dagen med en försening, 10.00 började jag o Jocke jobba idag o slutade klockan 15.00. Måste bli skärpning asså, tur att det e långhelg snart så man får planera hur man ska komma i tid haha.

Efter jobbet va jag hos Jocke & då hände det nåt haha galet men sant. Vad hände? Ja, Det du ;)
Sen satt vi o kollade på UCL där ja hoppades på en förlust för Barca men nej dem äckliga jävlarna vann med 4-0. Sen var det ju gott att Liverpool som slog ut R. Madrid fick stryk mot Chelsea med 3-1.

Bokade även mini-hotell idag, Milan o jag ska komma iväg från tankar o tråkiga platser. Så det blir av till Borås, Lördag - Söndag. Kommer starta dagen med lite shopping,fika, jaga nån förfest o efterfest kanske hehe. Kom fram till att "fråga" om nåt bra ställe för kvällen och samtidigt försöka bjuda in oss själva hos personen man frågar. Det blir jävla spännande haha, får se hur det slutar.

Imon sista dagen sen e det ledigt, skööööööönt.


Lite bilder från semester 06-07 & 08






7 April 2009 - Hemsk dag

Dagen började med en utbildning om säkerhet i EL, fy fan va tråkigt det var att sätta sig vid skolbänken igen. Somnade typ sådär 7 ggr eller något, Jocke slog till mig varje gång så dem inte skulle komma på mig, bland annat min Chef som va samtidigt där hehe. Startade 8.00 och 15.30 var det klart, vi fick göra ett på slutet och fatta att jag blev nojjig eller. Som tur var fick man andvända boken som vi hade och även hjälpas åt haha *torkar svettet från pannan*.

Efter utbildningen va ja hemma en liten stund o vilade skallen för att sen dra vidare till ett "vitt" jobb :P o det var på det hemskaste jobbet ja hade som ja va på. Men äntligen klar, lite smått o gott kvar men inget jobbigt o på Torsdag ska vi sätta oss ner och komma överens om priset. Gissar att ja går + ca 2500:- kanske mer =) Kom hem 21.00 och är helt fucking slut nu asså.

Det va min hemska Tisdag och imon blir det jobb efter jobbet igen, more money please =)

Hoppas er dag har varit lite lugnare osv. ha de gott


43


Fan sjukaste tanken idag asså. Började me att ja tänkte på att ja ska fylla 23 snart, o att ja e trött på att jobba så mkt som man gör. Men saken gjorde det inte lättare när ja täntke att man ska jobba till 65 års ålder normalt, innan man blir pensionär. Asså fan det är jju 43 jävla år man ska jobba innan det blir lite lyx, 43 ÅÅÅÅÅR det e ju helt galet. Man väntar på bättre tider igenom livet, men va fan bättre tider hur ska det bli det om man ska jobba i 43 år? hahaha
Jaja lycka till me jobben ni som har några då =)


6 April 2009 - Twins, Ja Tack!

A Double shot At Love

Jag vill oxå få chansen att dejta tvillingar och få en chans att 2 riktigt heta tvillingar ska dela på mig, whohooo vilken dröm hehe. Tänk att komma hem efter jobbet o se den ena ligga i soffan med lite gott på bordet, EFTER att den andra precis öppnat dörren åt en & välkommnat en hem med en kyss ;o)
Så finns det nångra trevliga o heta twins som tänker som dem på MTV i A Double Shot At Love,
 så kontakta mig direkt haha.
Snacka om att man hade haft ett dubbelt lyx-liv asså med 2 fruar som dem, e ju bara att njuta av ögongodiset =)

JA TACK! hade inte klagat......


5 April 2009 - ATP Masters 1000 Miami

Idag har det varit som vilken Söndag som helst, japp du vet LAT =) Sängen,pizza o tv, thats it.

Igår satt jag hos Jocke o kolla på La Liga där Man åter igen fick se Real Madrid ta en seger. Den här gången mot Malaga borta. 1-0 vinst med mål av Higuain, o vilket mål. Det var fotbollbollsmålorgasm till 110% hehe.

IDAG:
Sen har vi Tennis snack idag me. Det är serben Djokovic som spelat final mot Murray (4:a) i ATP Masters 1000 i Miami.
Djokovic som är rankad 3:a i världen slog ut Federer i semifinalen som e rankad 2:a (3-6, 6-2, 6-3). Federer som börja slå sönder sina saker o grinade som ett litet barn som inte fått sitt lördagsgodis. Efter matchen då dem skulle skaka hand för en god match tog Djokovic Federer i handen, då tittade Federer bort. Snacka om en riktig loooser.

 Djokovic

Finalen:
Plats:
Miami
Murray          6 7
Djokovic       2 5

En stark insatts av Djokovic som gjorde en riktigt bra match o som spelade bättre än Murray större delar av matchen. Djokovic som tappade första set kom tillbaka i andra men i det avgörande så var det ingenting som gick hans väg. Murray vann.

5 April 2009 - Natten

I´m so in loveI Catch some stars for youYou forever
Youre sent fromabove
One more Time                                 
My heart stops,when you go your wayI aint got you
Youre sent from above
Will never find someone like you



I will not survive
The way I love you
From me to youHold you in my arms                                                   
Live with YouYou are the only one for me
You foreverBaby you dont know what its like



Nikad nisam te zaboravio

4 April 2009 - *uppdaterat

Uppdaterat 4 April

Bokat:

*Mars -
EL Mässa i GBG
*5 Juni - Syrrans Student
10-12 Juni - 40 timmar kryssning till Tallinn
12-14 Jun - i Sthlm
Juli - 18 Juli - Syrrans Bröllop (Serbiska Republiken)

Planer:

2 Juni -
 23 års fest ( i stugan, grill, bastu, bad, alkohol, brasa på stranden mm. )
*Juni - U21 EM i Sverige (fotboll)

*Uppdateras*

4 April 2009 - *gäääsp*

 +  =  
Zombie vaknar klockan 13.00

Det blev hen hel del spelande spelade i konstant 3.5 timmar medans vi drack några öl mm. Jävlar vad man snurrade sen, det blev så galet för ögonen att Jocke sprang in stenhårt med knät i mitt glasbord o flög fan rakt ut i hallen hahaha och enligt honom så fick han en "FLÄSK-KNÖL" på knät haha. Efter det hur som helst.........


så skulle vi se på nån film, hmm vilken ska man se? bläddrar på TV:n och se där, Fight Club. Så jävla bra film o så längesen man såg det så det var ju hur givet som helst.

Ja det var det som hände igår, har typ inte öppnat ögonen än så ja ligger i sängen som en nyfödd valp eller nåt.
Hörs sen..

Så Skön, Det är ju jag hehe


Singing heyy yall yeh

im so in love
you're sent from above
you are the only one for me
im so in love
your sent from above
you are the only one for ome

the only one who knows just how it
keeps it real with me

i looked at you
can't believe my eyes
but it is so so true
the angel in the sky
getting close to you
thats all i want from you my baby boo

smack that, ohhh clap that
ohh smack that

im so in love
you're sent from above
you are the only one for me
im so in love
you're sent from above
you are the only one for me

the only one who knows just how it
keeps it real with me

i'll catch some stars for you
only for you i'll cross some bridges
cos you are the best thing that ever happened to me
ohh to my life
and you will see
you are my stars
oh girl
i'll push all the clouds away
oh girl

just look me in the eyes baby
in the eyes baby
ohhh yeh

ohhhhh babyyy
iiiiiiimmm
i ammmm
in lovee (in love) in lovee (in love) in loveee
whoaaa lalaa

all the lovers
all the lovers

im so in love
you're sent from above
you are the only one for me
im so in love
you're sent from above
you are the only one for me

the only one who knows just how it
keeps it real with me

lets make kids
i'll buy you love
you are my one and only
you are my buterfly
you go out and i stay home
cos im in love
you are perfect
and im so in love
in love
in love
coz im in love
in love ohh yehh ohhh

in love with you

http://www.youtube.com/watch?v=FXW8-G3VZ7g&feature=related

3 April 2009 - Fin eftermiddag = Bilvård

Underbar dag IGEN, vad fan händer? Hoppas det håller i sig ialla fall.
Efter lunch bestämde vi oss för att ta 2 timmars bilvård i det fina vädret. Så blev storstädning och värsta schampo tvätten åt arbetsbilarna. Blev en typ Make My Inside Car, där vi verkligen puttsade o fixade så det blev snyggt o trevligt och framför allt färscht jämfört med innan.
Det blev ju lite pölar här o var så ja, man fick ju lägga till en komentar o be Martin som klagade på att det var varmt, att han skulle ta ett dopp i Swimingpölen som vi ordnat :P

Resultatet på Min o Jockes monster




Var nyligen ute på en liten promenad med Jocke,Maggan och Lill Jugge (Hugo) och Ceca såklart.
Nu är det dags för lite Guitar Hero med Jocke ink. Corana & Alkoläsk ;)

Cao Cao

2 April 2009 - Uppdatering av TV Historian

Säljaren var här och var precis på väg att åka härifrån när jag kom tillbaka från jobbet. Diskuterade lite alternativ och kom fram till att han skulle försöka få ner priser och höra av sig imon. Går dem inte ner med en bra summa så kan ja välja att jag vill ha en helt ny TV, IGEN. Ja så imon får vi se hur det blir med det hela och hur denna TV historia slutar.

Strax blir det promenad med Ceca, ut till fucking "spök-skogen" :P

Bye Bye

2 April 2009 - Skön dag som slutar mindre bra

Underbar dag, solen skiner o det blåser knappt. Vi jobbade idag på höga såna lägenhetshus med platt tak ni vet. Vad hittar inte jag då tro? Självklart hittar ja en lucka som leder ut till taket. Där låg vi på taket med glass o softade en del, riktigt nice var det. Högt som in i helvete var det oxå, blev ju helt snurrig och så fick man sån känsla mellan benen då det kittlar som fan haha.

Kommer hem och läser ett sms som jag fått, TV:n är det dags o hämta. Helt soft tänkte ja att de gått så fort efter att ja fick lämna tillbaka den första i Tisdags. Kommer hem och packar upp allt o sätter igång den, YES den funkar som den ska. Tar inte många minuter då ja ser en äcklig jävla spricka på en CM uppe i högra hörnet. Andra gången i rad o man får problem med TV:n. Ringer till säljaren och fick helt enkelt ta o ta sig hit när han stängt. Men då möter han farsan o inte mig haha stackarn. Farsan som haft problem tidigare med samma säljare kommer få spel asså. Då slipper ja vara hemma o se detta drama som säkert kommer att komma upp senare ikväll :P

Tur i Oturen så är jag på jobb när han är o kollar på TV:n, chefen ringde o jag måste hjälpa han på ett ställe. Jag som hade kommit hem o fått min TV o allt så måste man iväg på jobb,så jävla surt. Men får väl ta igen lite för alla sovmorgonar man tagit hehe

See ya Later

1 April 2009 - Serbien - Sverige Träningslandskamp


TACK SÅ MYCKET

Neeeeeeeeej det är inget aprilskämt, Serbien vann sverige med 2-0 utan större problem. 2 riktigt fina mål av Zigis som satte den första i nät bakom en förvirrad o Isaksson och 2-0 måler kom efter att Jankovic enkelt placerat in bollen vid närmsta stolpen.
Måste ju bara tillägga att Zigic 1-0 mål kom redan efter 34 sekunder, jaaa 34 SEKUNDER.

Men som alltid är det ju svin kul o läsa tex aftonbladets anledningar för förluster,oavgjorda eller "vinster". Det första jag läser när ja kolla sport blandet så står det "Tavla av "Isak" fällde Sverige", när kan dem bara acceptera att dem inte var bättre och att målen dem släpper in inte alltid är tur eller en tavla i detta fall? herregud ja menar, det var en perfekt nick som gick i en sjukt perfekt båge över alla + Isaksson som inte hade en chans i världen o ta den. PLUS att Sverige hade endast 1 farlig målchans på hela matchen, rättvis seger utan tur o tavlor i mina ögon ialla fall.

God natt efter en riktigt trevlig kväll ;)

1 April 2009 - 26 dagar kvar

Vädret räddade dagen efter en jobbig arbetsdag. Sen är det ju bara 26 dagar kvar tills man fyller år även det gör det lite positivare. Sen är det ju oxå en riktigt trevlig fotbollsmatch på TV ikväll, Serbien - Sverige gott folk. Laddat med Corona så ikväll blir det att sitta hos Jocke och Martin o nån mer kanske, måste ju sitta med svenskarna o retas lite haha.
Nej nu e det dags o dra ut o hälsa på solen lite, ska ta en promenad jag o Ceca och samtidigt ta o Tippa lite med hopp om att vinna lite pengar kanske..

Vi hörs ikväll med en liten uppdatering om matchen....
Ha det så gott sålänge.

Vad: Serbien-Sverige, fotbollslandskamp.

Var: Partizan-stadion, Belgrad.

När: Onsdag 20.15.

TV: TV 8
 
GOOO SERBIAAAAAAA


RSS 2.0