17 April 2009 - Helg och Batong


Ingen anledning att ljuga...

Helgen är här igen, solen skiner, börjar bli frisk. Kan det bli bättre? Ja det kan de faktiskt, men klarar mig på det här jätte bra ändå =) Suttit ute o druckit kaffe o softat i gräset med Ceca o resten av familjen, nu e man ensam hemma och försöker ta vara på lugnet till ikväll.
Några planer för helgen finns det inte, förutom lite grill snack som man haft med Rade. Jätte kul o trevligt o bli bjuden men va fan lixom par grillning typ ju. Rade och hans Tjej, Rades bror o hans Tjej, sen kommer ja där helt lonley haha vette fan men det får väl gå.

Somnade inte förens halv 5 i morse, massa film o grejer...kunde verkligen inte somna, va uttråkad,övertrött och irriterad så in i helvetes jävlar. Så trött på saker man kan bli asså, men men nu e det lugnare och man får ta dagen som den kommer, även helgen så eftersom den inte e planerad. Men lutar åt en skön o lugn helg hemma o hålan faktiskt.

Nu är det även dags o säga lite va man tycker o tänker här, så jävla trött på folk som sprider ut rykten o fel information om personer man inte kommer eller har kommit överens med. Hur kan man tjäna nåt på att göra det, förutom att man kanske njuter av att ge personen själv problem? Är man en manlig hora för att man är allmänt social mot nån man tycker värka vara en soft person, och likadant ett tag efter fast men en annan person? Inte konstigt att det blir krig o komplicerade situationer som slutar negativt. Sköt era egna problem o låt andras vara sålänge ni inte känner dem till 110%, jag vill bara väl. Ja hur som helst så batong i röven på er!!!

Kommentarer
Postat av: Ellis

Ajajajajaj säääxiii mamaaaaa

2009-04-17 @ 15:34:28
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Cillz

Du var helt sjukt söt på kortet! ;) (K)

2009-04-18 @ 22:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0