Sista timmarna för kvällen...


Det kom lite besök tidigare ikväll, satt o tjatade medans lite alkohol kom fram. Medans tiden gick så grillades det lite korv. Va lätt man kände av alkoholen ikväll då, blev nästan snurrig på den första, lite ialla fall. Kanske inte så konstigt när det bjöds på Serbiska kryddor hehe. Rakija var det ja, jo tack den här flaskan var något extra =) 
Efter några glas så kom samtals ämnen krig upp, den ena av dem 2 som kom på besök var med under kriget på Balkan. Av honom fick man höra en och en annan upplevelse han var med om, kan man bli mer arg o ledsen av att få höra av verklighets baserade händelser? Kan ju sammanfatta den ena som jag kände av mest, utan detaljer får den skrivas ner.

Han var ute på vandring då han fick se något som inte stämde. Det var i ett hus han hörde skrik, runt om fanns inte en människa. När han kom närmare för att se efter fick han se 12 kroatiska soldater som som hade våldtagit en 11 årig serbisk flicka. Vad hade han för val? Jo han och hans soldater räddade flickan med skott och blod. Efter ett tag fick dem veta att denna 11 åriga flicka hade fått se sin mamma och pappa bli mördade av just dem här soldaterna.

Det får räcka, tror man kan förstå det hela o det sjuka hur som helst. Även detta får vara det sista för kvällen.
 
Se till o ta hand om er och ha en fortsatt trevlig kväll =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0