Domarens egna match

U21 EM 2009
Serbien - Sverige

1-3

Innan matchen var det en otrolig stämning från alla håll, det var dans,musik o massa glädje i stan.
Väl innte på arenas så fortsatte all glädje och alla satt och väntade på en spännande och bra fotbollsmatch. Men det blev inte riktigt som man hade hoppats.
Domaren tar över matchen med att ge ut ett antal meningslösa gula kort, dömmer fel i straffsituationen (1m utanför straffområdet var situationen), alltså FRISPARK inte STRAFF.
Berg blir "kapad" men filmar galet mycket, serber nuddar honom inte ens, jämt ut och kort till båda eller inget kort alls. Men självklart får serben kortet. Efter det så var det inte mycket som gick serbernas väg och dem fick det mesta emot sig.
Men det värsta man såg var ju att svenska laget som var riktigt duktiga på falla väldigt enkelt o få dem situationerna med sig, man börja ju undra efter att man har läst o hört om hur dem ser sig som ett riktigt fairplay lag som hatar filmningar och ogillar tex. C. Ronaldo för att falla väldigt lätt. Så ser man det LIVE under gårdagens match, och det är svenskarna som faller. Riktigt hemskt!
Tråkigt att domaren tar över matchen och blåser sönder den när det kunnat bli en riktigt fin uppvisning från båda lagen och en spännande match.
Det var en rolig dag hur som helst och inget alls man ångrar att man la ut 400:- för biljetten och även lyckades byta dem från Norra till Södra Sekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0