7 Mars 2009 - Krav på sanningskommission i USA


Idag är han apornas president

I USA händer det grejer, nu vill man ta reda på hur den förra regeringen funkade när den styrdes av den maktgalne George W Bush. Redan under hans tid märkte man att något var fel i hans sätt att hantera situationer, speciellt krig. Redan då kom det upp saker i media om vad militärerna gjorde och hur fångar behandlades mm. Men nu vill man få fram mer.
Ordföranden för senatens justitieutskott, Patrick Leahy är en av dem som ställer sig bakom o vill ställa kravet om att få fram hela sanningen.
George W Bush partikamrater Republikanerna har inte låtit vänta på sig och säger att dem och Bush är ute och fiskar.

Ja det kan bli väldigt intressant om det här går igenom. Efter att fått se bideoklipp på youtube eller andra sidor där amerikanska soldater torterar sina fångar eller kastar nej hundvalpar från klippor. Ja det e bara 2 av allt som man hört,sett och hänt. Under flera krig har Bush fått för sig att blanda sig i utan anledning för att vilja vara där såkallade "världspolisen". Men tror inte ett skit på det, det är ett gäng maktgalna personer som är ute efter pengar och beröm, o allt igenom på ett negativt och hemskt sätt visa upp sig. Till vissa delar har det funkat men det har även sett till att USA har många hatare. Jag ser fram emot lite mer information som hände under G W B tid och så hoppas jag att den nye presidenten Obama har mer vett i huvudet. Hittills har han ju visat det utan tvekan.

                                                                          //Miki


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0