6 Mars 2009 - Lugn Helg

Fredag och äntligen helg, inte för att det händer något speciellt. Verkligen ingenting planerat förutom att förhoppningsvis fåt lite hjälp med att få bloggen lite fräschade. Kusinen får helt enkelt komma o visa för vi fattar absolut ingenting av alla dessa koder.

Ceca: Packat och klart, snart e det av till stugan. Borta hela helgen, så blir inte mkt från min sida här. Rosa har tydligen blivit min färg idag, fick på mig en rosa näsduk idag och ja varför inte? Satt vid fönstret och kollade ut o fick se Miki komma hem från jobbet, sprang ut efter att Slavisa öppnat dörren. Miki tog som nsätan alltid bollen vid trappan o kastade iväg den, hämtade bollen o vi blev kvar utanför huset en stund. Godisdags och sen va det bara att vänta på att få åka iväg till stugan. Vi höres efter helgen ;)

Miki: Jobbet idag var riktigt dammigt, borrade och bilade en massa i en betong vägg. Efter 7 timmar såg jag ut som ett lik efter allt damm. Badrumet vi började på igår är det som var igång idag igen och det var en hel del tänkande o massa pilliga grejer att ordna. Men till slut gjorde vi allt som planerat och hann även att levera en tvättmaskin innan det blev helg.
Ja får ju se esnare ikväll vad som dyker upp, blir väl en hel del film och bara vara allmänt lat. Kanske får ja lite sällskap och hjälp med bloggen av kusinen om hon lyckas lyfta arslet o ta sig hit. Så imon eller senare ikväll kan det bli en helt ny design här ;)
Ne du pallar ja inte mer, ska duscha och få i mit lite käk. Sen dra till stugan och visa farsan lite hur han ska dra elen till bastun mm.

M & C
  
Ha de gott era råttor och Cmok till Lepotica =)
                                                                                                              //Ceca & Miki


Kommentarer
Postat av: tamara

Det har du nog rätt i, men jag hade hoppats på ett svar från Ceca, haha!



Ha en trevlig helg ni med!

2009-03-06 @ 21:15:43
URL: http://tamarajanosevic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0