5 Mars 2009 - Här igen jue


Ännu en dag och vi är här igen, det värka flyta på riktigt bra det här ju, fan börjar nästan känna oss som blondinbella. Vi e på G här asså haha :P
Ja men Nej Tack, skulle aldrig vilja låtsas vara blond o knas för att bli "känd". Varför vara nån annan när det bästa är att vara sig själv? ORKA vara blondinbella asså!!!
Ärlighet varar längst, så vi fortsätter med att säga vad vi tycker, känner & tar allt som det kommer.
Vem vet kanske blir vi motsattsen till blondinbella i framtiden haha? Ni kanske sätter på TV4 en dag & där ser ni Ceca/Miki VS. blondinbella i morgonsoffan eller vad det heter...som 2 stora krigare, den ena på riktigt och den andra på låtsas. Det hade väl varit KNASIGARE en blondinbella LÄTT, eller? HaHaHa

Ceca ligger i soffan och ser oskyldig ut

Miki: Kan ju börja men att berätta varför Ceca inte e med idag, har faktiskt ingen aning om va hon gjort eller gör? Kom hem från jobbet o såg henne käka på sitt knäckerbröd som hon fått sen försvann hon hehe. Men hon kommer tillbaka, lovar.
Men idag har varit rätt stressigt på jobbet faktiskt, mkt jobb o massa körningar fram o tillbaka. Men de löste sig som vanlgit. 2 ställen va vi på där det handlade om Bergsvärmepumpar och sista stället vad ett badrum som skall renoveras. Badrummet fortsätter vi imon med att förberda, idag var det mest att ta bort gamla el prylar o isolera trådarna.

På väg hem somnade jag och för andra gången på bara nån vecka så drömde jag. Den här gånger var det en mardröm, fy fan den behövdes verkligen inte nu. Hur lyckas man drömma på 15 min bilresa asså?

Hjälpte sen Jocke med att få upp hans tallrik så han kunde få in sina kanaler (VIASAT) men nopp det gick inte så bra haha. Hittade signal styrka o signalkvalitét men nåt va fel ändå, 0 kanaler funna :P
Nu ligger jag o vilar,precis som igår kväll. Fast utan Ceca den här gången. Men hon kommer nog om en stund. Då kan det ser ut som såhär =)

Miki & Ceca (en helt vanlig kväll efter jobb o slit)

(Dagens: Va dig själv, ärlighet varar längst - som dem säger)

Ha det gott så hörs vi väl av igen antar ja ;)

Kommentarer
Postat av: Bella

Sötnosar =)

2009-03-05 @ 21:14:39
URL: http://bellapiff.blogg.se/
Postat av: zandra

hehehe :d jag skulle aldrig våga spela fotboll :D men det är sexigt med killar som gör det.

2009-03-05 @ 22:40:48
URL: http://zanndra.blogg.se/
Postat av: Ellis

Gillar den sista kommentaren skit mycket :)

2009-03-05 @ 23:40:15
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0